В Колумбия сравняват с Асприля желан от ЦСКА

Малки детайли бавят договора на нападателя с „червените”

В Колумбия сравняват с Асприля желан от ЦСКА

В Колумбия стискат палци нападателят Фейвер Меркадо да подпише договор с ЦСКА, пише „Меридиан мач”.

Авторитетният колумбийски журналист Хуан Карлос, който следи кариерите на своите сънародници в чужбина, обяви в социалните мрежи, че нападателят е съвсем близо до договор с българския клуб, като преговорите води лично мениджърът на играча, който е един от най-влиятелните в Колумбия.

Той сравни Фейвер Меркадо с оставилия отлични впечатления в Литекс Данило Морено Асприля, който след това направи шумен трансфер в Саудитска Арабия. „Червените" дори наскоро се опитаха да върнат Асприля в България, но самият той не пожела заради много високата заплата, с която не иска да се раздели в арабския свят.

Причината да се бави официалното представяне на Меркадо с червената фланелка, което бе предвидено още за вторник, е дребни проблеми между двете страни, които се изглаждат. Има малки детайли в различията между двете страни, като основната е в срока на договора.

От ръководството настояват да обвържат колумбиеца с дългосрочен договор, но самият футболист и агентът му предпочитат да подпишат за по-малък срок, за да може Меркадо по-лесно да направи трансфер в по-силно европейско първенство.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки