Николай Киров: Докато не сме се класирали в топ 6, няма как да има спокойствие

Наставникът на "канарчетата" заяви, че ще има пристигащи и напускащи футболисти през зимния трансферен прозорец

Николай Киров: Докато не сме се класирали в топ 6, няма как да има спокойствие

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров остана доволен от успеха на своя тим срещу Етър с 3:0 и заяви, че головата суша на Диого Виана е нормална ситуация и е сигурен, че това скоро ще приключи.

"Промени се това, че успяхме да си отбележим една част от положенията, защото в миналите срещи имахме шансове за втори гол, но не съумявахме да го направим. След нашия червен картон, с човек по-малко изпитахме трудности, но и тогава имахме възможности. След третия гол и другия червен картон нещата сякаш бяха решени."

"Днес нямаше срив, контролирахме нещата през целия двубой и това е закономерна победа. Някои състезатели не успяват в последното докосване да насочат топката във вратата. Обръщаме внимание по време на тренировки. Всеки има такива периоди в кариерата си и съм сигурен, че Виана ще излезе от това състояние.", допълни той.

"Докато не сме се класирали в топ 6 няма как да има спокойствие. Мислим за селекцията през януари, трябва да направим точен избор при привличането на състезатели, най-вероятно ще има и напускащи. Нека първо да мине срещата срещу Литекс, който е много важен. От утре се готвим  за тази среща."

"На този етап няма факти около трансферите, имаме няколко преподписани договори, но нищо друго.", завърши Киров. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки