Бозак вкара два за Торонто при драма с Питсбърг

Лос Анджелис победи с 3:2 след продължение при домакинството си срещу Каролина

Бозак вкара два за Торонто при драма с Питсбърг

 Тайлър Бозак вкара два гола за победата на Торонто с 4:3 като гост срещу Питсбърг в среща от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. 

 
Конър Браун и Джеймс ван Риймсдик се разписаха в рамките на само 1.42 минути в първата част, а Мич Манър се отличи с три асистенции за канадците, които имат пет победи в последните си седем двубоя в Лигата.
 
Фредерик Андерсен спря 33 шайби за своята победа номер 50 с екипа на Торонто. 
Евгени Малкин реализира своя девети гол през сезона в полза на шампионите. Попадението беше отбелязано при числено превъзходство. Райли Шигън и Сидни Крозби също бяха точни в полза на Пенс.
 
В друга среща от НХЛ Тампа Бей победи с 4:3 у дома след продължение състава на Уинипег. Брейдън Поинт се разписа 36 секунди преди края на допълнителния период за четвъртата поредна победа за Лайтнинг у дома.
 
Яни Горд, Михаил Сергачов и Никита Кучеров също бяха точни в полза на победителите, а вратарят Андрей Василевски се отличи със 17 спасявания. 
 
Андрю Коп, Кайл Кондърс и Николай Елерс се разписаха в полза на Джетс. Гостите записват серия от три последователни поражения за първи път през сезона.
 
Лос Анджелис победи с 3:2 след продължение при домакинството си срещу Каролина. Танър Пиърсън реализира при добавка 4.40 минути след началото на допълнителната част. 
 
Анже Копитар и Тайлър Тофоли също вкараха по гол и направиха по една асистенция за Кингс. Джонатан Куик направи 32 спасявания на вратата на домакините.
 
Елиас Линдхолм и Виктор Раск се разписаха в последната третина, за до доведат мача до продължение.
 
Матс Дзукарело се разписа на два пъти за домакинския успех на Ню Йорк Рейнджърс с 5:2 срещу Ню Джърси. Джими Весей, Яспер Факт и Кевин Хейс също бяха точни за победителите. 
Майлс Ууд и Деймън Севърсън вкараха за Девилс. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки