ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА готви мощни удари по Лудогорец!

На "Армията" са готови на всичко за да отстранят шесткратните шампиони от турнира за Купата на България

ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА готви мощни удари по Лудогорец!

Четвъртфиналът от турнира за Купата на България по футбол ЦСКА - Лудогорец ще бъде нещо повече от обикновен футболен мач и това е ясно на всички. В този двубой страстите ще бъдат "на макс" и победата ще се преследва с всякакви средства. Според информация на Novsport.com, собственикът на "червените" Гриша Ганчев, екипът му и феновете искат на всяка цена успеха и затова са готови да нанесат мощни "удари" срещу врага в деня на мача.

Така например в ръководството на ЦСКА умуват дали да не обявят в последния момент символични цени на непродадените билети, за да може стадион "Българска армия" да се пука по шевовете за решителната битка. Това ще позволи Лудогорец да се чувства изключително неуютно сред морето от екзалтирани "червени" фенове.

Самите запалянковци също мислят за варианти за въздействие срещу омразния съперник, като засега на прицела им освен треньора Димитър Димитров - Херо е и Козмин Моци. В социалните мрежи набира скорост инициатива за откровена психологическа война с румънеца, която да го извади от равновесие по време на мача. В същото време звездата на Лудогорец Клаудиу Кешеру обяви, като "време за мъже" предстоящия мач на "Българска армия". Интригата е налице, предстои да видим какво ще ни предложат играчите на терена.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки