Венгер и Клоп в един глас: Незабравим мач, трябваше да спечелим!

"Арсенал игра само 10 минути, можехме да водим с 4-5 гола до почивката", смята треньорът на Ливърпул

Венгер и Клоп в един глас: Незабравим мач, трябваше да спечелим!

„Това бе един наистина вълнуващ двубой!”

Така коментира зрелищното дерби между Арсенал и Ливърпул, приключило с реми след шест попадения, наставникът на „топчиите” Арсен Венгер.

„Всеки неутрален зрител иска да вижда подобни срещи във Висшата лига. Показахме характер и воля, за да осъществим обрат и от тази гледна точка съм горд с моите момчета”, коментира френският наставник на Арсенал.

„Хубавото е, че не се отказахме и повярвахме в собствените си сили. Бих искал да играем през целия мач така, както след почивката, защото през първото полувреме бяхме като вцепенени. Съжалявам, че не спечелихме”, заяви Венгер.

Сходно мнение изрази и неговият колега начело на Ливърпул Юрген Клоп.

„Това бе един незабравим мач. Трябваше да водим с поне 4:0 до почивката, но после сбъркахме при едно центриране и това им даде импулс. Направихме грешки в защита и в нападение, докато Арсенал игра само десетина минути”, посочи германецът.

„Точка в Лондон срещу Арсенал е добър резултат за повечето отбори в света, но ние не сме щастливи. Трудно е да се обясни как не спечелихме, просто направихме твърде много пропуски. Не можеш да очакваш, че ще дойдеш тук и ще победиш Арсенал с 6:3 или нещо от сорта”, допълни Клоп. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки