Красимир Георгиев: “Титан” са като ученици, които са си предали урока на УЕФА

Ние все още не даваме пари за ЦСКА, повтарям го няколко пъти, отсече гласеният за нов изпълнителен директор на "червените"

Красимир Георгиев: “Титан” са като ученици, които са си предали урока на УЕФА

Новият изпълнителен директор на акционерното дружество "ЦСКА Възраждане" Красимир Георгиев изгледа на живо мача на "червените" срещу Локомотив (Пловдив) (0:0) в Сливен.

“Получи се мач, но на тези условия не може да се очаква повече. ЦСКА има потенциал, но сега атмосферата не предразполага момчетата да мислят само за футбол. Надявам се, че в следващите няколко седмици тонусът ще се промени, отборът трябва да се вдигне, трябва да има стимул, живец. Не може да излизаш на стадиона и носът ти да е забит в краката, трябва да си с високо вдигнато чело и да гониш победата във всеки мач”, каза бизнесменът. 

“Ние все още не даваме пари за ЦСКА, повтарям го няколко пъти. Пари ще даваме след като се разберем с шефовете от ЦСКА и влезем в управата. На този етап не участваме във финансиране и управление. До 1 септември трябва да имаме ясна финансова картина и одит на всички дела. Предложих среща със Стойчо Младенов, искам да се запозная с трансферната политика и с хората, които ще останат. Но това всичко предстои. За лиценза никой не може да направи нищо, “Титан” са като ученици, които са си предали урока и сега чакат УЕФА какво ще отсъди. Най-много да ги повикат на база на техния отчет, който е 100 страници, да дадат обяснение. Всичко, което е могло, е направено, още преди ние да се поинтересуваме”, обясни хотелиерът

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки