Гришо с първа тренировка в Бризбейн

Организаторите му предоставиха централния корт

Гришо с първа тренировка в Бризбейн
Световният №3 в тениса Григор Димитров вече е в Бризбейн, където ще стартира новия сезон.
 
Българинът, който ще е водач в основната схема на надпреварата в Австралия, се подготвя сериозно за първото си участие в турнир през 2018 г. Той проведе много сериозни тренировки във Флoрида, чийто климат е близък до австралийския в момента.
 
Гришо ще защитава титлата си в Бризбейн от миналата година и е най-голямата атракция в състезанието, което ще стартира в неделя. Не е изненада, че организаторите се опитват да държат в течение феновете на тениса за пребиваването на българската звезда там.
 
В официалната страница на турнира в Туитър, те пуснаха видео от първото занимание на хасковлията, което се проведе на централния корт "Пат Рафтър Арина". Заниманието премина под вещото ръководство на Дани Валверду.
 
„Миналогодишният шампион Григор Димитров удря перфектно топката при завръщането си на "Пат Рафтър Арина". Седнете и се наслаждавайте...”, написаха организаторите на турнира под кадрите.
 
Жребият за основната схема на надпреварата ще се тегли утре, като първите мачове са в неделя. Очаква се българинът да излезе на корта най-рано в сряда.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки