Григор: Поставил съм си цели за 2018 г. и искам да съм концентриран

Нямам търпение да започна с мачовете, допълни Димитров

Григор: Поставил съм си цели за 2018 г. и искам да съм концентриран
Световният №3 в тениса Григор Димитров ще започне следвашата седмица защитата на титлата си в Бризбейн, където е водач в схемата и ще стартира от 2-ия кръг.
 
Жребият вече му отреди лесно начало, като в първия кръг ще срещне австралиеца Джон Милман или квалификант. Като най-сериозна конкуреция за българина се очертава бившият №1 в света Анди Мъри.
 
Британецът не беше съвсем убеден дали ще участва в надпреварата, но явно е решил все пак да загрее за Australian open именно с това състезание.
 
„Спечелих финалния Мастърс в Лондон и това бе невероятен завършек на миналия сезон. Това ти дава сили и за доброто начало на новата година, което е много важно.
 
 
Аз бях страшно ентусиазиран след края на финалния турнир на АТП и трябваше да намеря правилния начин, за да си почина. Физически бях добре, но психически бях доста изтощен“, коментира Гришо на жребия в Бризбейн.
 
„Много е лесно да остана превъзбуден дълго време, но си поставих цели за следващата година и искам да съм сигурен, че ще съм концентриран, за да ги постигна.
 
Нямам търпение да изляза за всяка тренировка, както и да започна с мачовете“, допълни първата ни тенис ракета.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки