Майкъла: Любо Пенев няма място в БФС, Михайлов се справя добре (ВИДЕО)

ЦСКА ще играе в Европа, но Лудогорец ще е шампион, прогнозира той

Майкъла: Любо Пенев няма място в БФС, Михайлов се справя добре (ВИДЕО)

Според него феновете не трябва да искат Бойко Борисов да се намесва избора на нов шеф в БФС. „Нали виждаш какво става с втория лифт, а феновете се бъркат там, дето не им е работата, тяхната работа е да ходят на мачове, но както знаем българинът най-добре разбира от футбол и политика. БФС си върши добре работата.

„В България никой не е осъден за корупция, ние сме тръгнали да коментираме съдиите, нашите свирят добре, нали виждате какви фатални грешки правят в Европа. Футболът е най-ниската степен в корупцията, най-бедния спорт е в България – няма приходи, освен на Домусчиев, други отбори, които да имат печалба – няма. На пангара си, даваш пари и всички те псуват – Батков, Бошков, Михов – всички са оплюти, Любо Пенев няма работа да става мениджър“, каза Майкъла.
 
„Любо Пенев става за треньор, бях го предложил за треньор в ЦСКА, но Стамен Белчев се справя много добре. Президентството в БФС е мениджмънт, той трябва да знае как се изкарват пари – национални отбори, заплати, школи. Екипът на Боби Михайлов са от най-добрите футболисти у нас – Лечков, Костадинов, Сираков – Боби не е сам. Нека и те да поемат отговорност“, допълни Илиев.
  
Бившият футболист сравни ситуацията в БФС като „Колективна безотговорност“ – „Ние не искаме да има ред, вместо клубовете да наливат пари в чужденци, можеха да си направят стадионите. БФС не може да прави нищо без подкрепата на държавата. Всичко, което зависи от тях е направено, ето направиха всичко възможно да има отбор като ЦСКА и да играят“, посочи Георги Илиев.
 
„7-8 клуба са на път да изскочат от Първенството, те разчитат единствено на пари от телевизионните права. Много малко неща зависят от БФС, независимо колко отбора имаме в „А“ група, ние нямаме детско-юношеска школа, няма бъдеще“, каза още той.
 
Майкъла заключи, че ЦСКА се готвят за евротурнирите и ще играят там благодарение на БФС, но най-вероятно Лудогорец ще стане шампион и тази година.
 
 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки