Реал (Мадрид) отказа Реал Сосиедад за едно полувреме (ВИДЕО)

Кристиан Роналдо заби хеттрик за столичани

Реал (Мадрид) отказа Реал Сосиедад за едно полувреме (ВИДЕО)

Реал (Мадрид) победи с 5:2 Реал Сосиедад на "Бернабеу" в мач от 23-ия кръг на испанската Примера дивисион. Домакините си свършиха работата до почивката, когато вече водеха с 4:0. Три от головете за домакините отбеляза Кристиано Роналдо, по един добавиха Лукас Васкес и Тони Кроос. Попаденията за Реал Сосиедад реализираха Баутиста и Иляраменди.

 

Още преди да е изтекла и минута топката се озова в мрежата на Херонимо Руи. Кристиано центрира отляво и Лукас Васкес с глава вкара за 1:0. В 7-ата минута Бензема удари греда.
 
В 27-ата Марсело центрира успоредно на голлинията и Кристиано отбеляза с лекота - 2:0. Седем минути по-късно падна трети гол. Даниел Карвахал асистира на Тони Кроос който стреля от дъгата в горния ляв ъгъл. В 37-ата Роналдо вкара за 4:0, след като стреля с глава след центриране от корнер.
 
След почивката Реал намали темпото. В 74-ата минута гостите стигнаха до попадение. Резервата Йон Баутиста беше изпуснат от Рафаел Варан и вкара. В 80-ата Гарет Бейл шутира, вратарят изби в краката на Кристиано Роналдо, който с оформи своя хеттрик. Три минути по-късно бившият играч на Реал Мадрид Ияраменди беше оставен в наказателното поле и реализира от въздуха - 5:2.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки