Сензациите в пресата: На „Герена” готвят ад за Тодор Неделев

Нойберт кара курс в академията на Барса

Сензациите в пресата: На „Герена” готвят ад за Тодор Неделев
Най-интересните теми в българския печат за днес, 17 февруари: 
 
„Тема спорт”: Нойберт кара курс в академията на Барса
 
Кондиционният треньор на ЦСКА Томас Нойберт наскоро е започнал курс в академията на Барселона. Обучението на немския специалист е посветено основно на начина на хранене на футболистите.
"Наскоро започнах да се обучавам по този курс, който е стартирал в академията на Барселона. Избрах този клуб заради Лео Меси. Ако си спомняте, преди известно време той на няколко пъти повръщаше на терена. В Барселона полудяха и започнаха да хвърлят огромни усилия, за да разберат какъв е проблемът с Меси. Направиха страшно много изследвания, свързани с храносмилателната и гастро-ентерологичната система. Покрай тези тестове в Барселона осъществиха куп открития за храненето на футболистите. Никой досега не беше навлизал в тази зона. Тези революционни открития ме привлякоха към курса на Барселона. Все още имам много какво да уча, но съвсем скоро ще приложа част от знанията си в ЦСКА", обясни Нойберт. Играчите се хранят навсякъде по изготвено от германеца меню.
 
„Тема спорт”: 200 хиляди евро е клаузата Левски да откупи Тиам
 
Левски ще трябва да се бръкне с около 200 хиляди евро, ако през лятото иска да задържи халфа Кали Тиам в редиците си. Сенегалецът е последното, седмо зимно попълнение на сините. Той дойде на „Герена" под наем от лидера във втора унгарска дивизия МТК. През есента 24-годишният дефанзивен халф бе част от Динамо Москва. Той разтрогна с руския тим, защото не получаваше достатъчно игрово време, след като начело на състава застана Дмитри Хохлов. Така Тиам бе на терена в едва 6 шампионатни двубоя.
Дефанзивният полузащитник няма да попадне в състава на Левски за утрешното домакинство на Ботев Пд. Двубоят е от 17:30 часа на „Герена". Сенегалецът ще бъде в сметките на Делио Роси най-рано за мача със Септември София от 22-рия кръг, който е на 24 февруари.
 
„Меридиан мач”: Лукоки се хвали с интерес от Германия и Холандия
 
Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки разкри, че е желан от отбори от Англия и Германия, но не назова техните имена.
„Има интерес от отбори от Първа Бундеслига и от Висшата лига. Няма обаче официални оферти", каза бързакът, който е бивш футболист на Аякс. Наскоро той поднови своя договор с Лудогорец до 2020 г. 
„Амбицията ми е да направя крачка към по-голямо първенство. Тези неща обаче ще станат ясни след края на този сезон", добави Лукоки.
 
„Меридиан мач”: На „Герена” Готвят ад за Тодор Неделев
 
Феновете на Левски стягат „специално" посрещане на Тодор Неделев. Асът на Ботев ще бъде подложен на терор от страна на секторите „Б" и „В". Столичани са решили да бръкнат в раната му и да не спират да го тормозят заради раздялата му с Анита. Както е известно „канарчетата" са притеснени за Неделев, който приел много тежко решението на хубавицата да го изостави.
„Нямам търпение да бие корнер пред мен", обяви един участниците във форума levski.com. „Това е сериозна причина да дойда на стадиона", твърди друг. Естествено, феновете започнаха да редят и нецензурни рими, с които да дразнят национала. 
„Анита, Анита, на всички е навита", е един от най-леките рефрени, които ще чуе Неделев.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки