Николета обеща: Ще качвам снимки с бременното си коремче

Футболната половинка разкри за проблеми при раждането на Никол

Николета обеща: Ще качвам снимки с бременното си коремче
Николета Лозанова не спира да говори за бебета, бременност и раждания.
 
Плеймейтката, която отново се върна при голямата си любов - вратарят Николай Михайлов, явно намеква, че двамата много сериозно са се заели да си направят наследник. Николета вече има дъщеричка от колегата на половинката й - Валери Божинов.
 
Момиченцето Никол е вече почти на 6 години, но плеймейтката за първи път разкрива подробности около раждането й, които са изключително емоционални, но и не по-малко любопитни.  
 
"Раждането само по себе си беше леко, секцио по лекарска преценка, но ме изненада няколко дни по-рано от планираното и ми се наложи сама да си стигна до болницата и после да съобщя щастливата новина на близките ни. Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, но докторите овладяха състоянието ми и Слава Богу и аз, и Никол бяхме добре", споделя откровено красавицата в рубриката на Best Baby, за списание "36,6 за мен".
 
На този етап тя не изпада в подробности от какво естество са били  проблемите, но е повече от благодарна на съдбата, че е благословена да бъде майка. Категорична е, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в които детенцето е болно: 
 
"Независимо дали говорим за настинка или нещо по-сериозно. Тогава сякаш светът свършва и майката е много по-чувствителна и фаталистично настроена. Душата й е свита, а гледката на детето й я смачква. Тогава дори аз, която съм много спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми спомени и съм убедена, че всяка майка ги изживява така."
 
 
В момента те живеят заедно в Кипър, където Никол се чувства много щастлива от това, че не ходи на градина и прекарва всяка минута с майка си. Николета наскоро обяви, че е готова отново да стане майка, ето какво обеща сега, за момента, когато това стане реалност:  
 
"Да, вече го искам и вярвам, че скоро ще бъде факт, дай Боже! Няколкото килограма в повече ни най-малко не ме притесняват, даже смятам, че придават допълнителен чар, но ще бъда модерна, съвременна бременна, като познавайки се, не страдам от комплекси, заради които да изпадна в нелегалност, напротив, бих направила всички ви съпричастни с моето щастие, чрез много споделени кадри с бременното коремче."

 

Георги Минчев с хеттрик в Кипър

Нападателят носи триумф с 5:4

Страхотен Десподов спаси ПАОК от срам в Гърция

Капитанът на България с перфектна асистенция в добавеното време за 1:1

ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки