Сензациите в пресата: Ултиматум за точки стресна ЦСКА

Панатинайкос идва за Стерякис

Сензациите в пресата: Ултиматум за точки стресна ЦСКА
Някои от най-интересните теми от българския печат днес, 25 февруари: 
 
„Меридиан мач”: Ултиматум за точки стресна ЦСКА
 
Въпреки привидното спокойствие на „Армията" след издънката срещу Черно море, в съблекалнята съвсем не е било толкова безоблачно. Самите играчи трудно са преглътнали спънката с варненци, но загубата на точки е била приета много зле от ръководството на клуба. Шефовете на „червените" са поставили ултиматум на отбора, че вече няма право да губи точка до края на първата фаза от първенството. Това означава, че ЦСКА задължително трябва да победи Левски в столичното дерби, с което се закрива първата част на шампионата на 18 март. В противен случай на футболистите на отбора ще бъдат наложени финансови санкции. Ултиматумът стресна играчите, които подходиха много лежерно към мача с Черно море.
 
Отборът на Стамен Белчев обаче трябва да спечели и останалите си три мача. Още във вторник ЦСКА гостува на Дунав в Русе. След това „червените" приемат Етър на „Българска армия", а последният им мач от серията е с Пирин в Благоевград. Тимът на Белчев допусна грешка с „орлетата” дори на „Армията", но ще разчита на това Пирин да играе много по-отворено на своя стадион „Христо Ботев".
 
„Меридиан мач”: Панатинайкос идва за Стерякис
 
Гръцкият гранд Панатинайкос, който към днешна дата е доста закъсал, идва за вратаря на Славия Антонис Стерякис. 18-годишният страж на „белите" е направил впечатление на спортно-техническия щаб на ПАО и се очаква гърците да следят своя сънародник до края на сезона, а след това да решат дали да отправят оферта към Славия за правата му. Припомняме, че именно Антонис Стерякис е един от най-конвертируемите футболисти на „белите", а към него има интерес и от белгийския Стандард Лиеж.
 
„Тема спорт”: Лукас Саша пред завръщане в Израел
 
Универсалният футболист на Лудогорец Лукас Саша почти сигурно напуска тима през лятото. Договорът на бразилеца изтича през юни и едва ли ще бъде подновен. Саша най-вероятно ще си тръгне като свободен агент. Към него има сериозен интерес от елита на Израел. Той вече игра там в периода 2013-2015 за Апоел Тел Авив, откъдето дойде в Разград. Миналият и през ЦСКА футболист е получил предложение преди Нова година за нов договор, но желанието му е да продължи другаде. Офертата не е била кой знае колко по-различна от настоящите му условия и това също е оказало влияние.
 
Към левият бек Натанаел пък има сериозен интерес от клубове от Португалия. Не е изключено той да бъде продаден. Клубове от Бразилия пък искат другия краен бранител Сисиньо. На този етап обаче ръководството на Лудогорец не е склонно да се раздели с него.
В същото време крилото Джоди Лукоки обяви, че не се чувства щастлив в България и в частност в Разград. Това сподели той пред холандското издание ELF Voetbal. 25-годишният Лукоки разкри, че животът в Холандия му липсва, тъй като там е детето му, а също така и голяма част от приятелите му. Лукоки разкри, че е разочарован от факта, че често е ставал жертва на расизъм от трибуните.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки