Балъков точи ножа на Лудогорец, бил ги е два пъти

Херо прави само една промяна в състава

Балъков точи ножа на Лудогорец, бил ги е два пъти
Етър ще търси точки от шампиона Лудогорец със самочувствието от добрите си мачове срещу ЦСКА и Левски.
 
„Болярите" измъкнаха този сезон по едно реми от „сините" и „червените", сега се надяват да направят същото и с разградчани. Най-хубавото според домакините, е че тимът играе срещу грандовете освободен от напрежение.
 
„Излизаме, играем нашата игра и искаме да зарадваме хората на стадион „Ивайло", коментира вече мениджърът Красимир Балъков.
Любопитно е, че легендата е играл 6 пъти срещу Лудогорец през сезон 2014/15 и два пъти ги е побеждавал, което не е никак малко. По онова време Бала е начело на Литекс, който бие „орлите" с 1:0 и 4:2 в Ловеч за първенството. За Купата те пак се срещат, като двубоят край Осъм завършва 0:0, но на реванша разградчани помитат с 5:0 Литекс.
 
Иначе Балъков предупреди,че ще има промени в състава, не само заради отсъствието на контузения капитан Георги Сърмов. 
 
„Стартовият ни състав винаги е на базата на противника, на качествата на играчите и с някаква стратегия. Срещу Лудогорец не можеш да играеш само дефанзивно или само офанзивно, няма такъв вариант", каза още Балъков.
 
Интересът към мача е много голям и от Велико Търново не пропуснаха да припомнят, че в домакинствата им срещу ЦСКА и Левски имаше по над 10 000 души по трибуните. Продажбата на билети върви с големи темпове, а се очаква и сериозно присъствие на фенове от Разград.
 
„Виолетовата" агитка е на мнение, че техните любимци имат сили да спрат шампионите. Любопитното е, че през есента Етър прекрати серията от 8 поредни победи на ЦСКА, а сега Лудогорец идва на „Ивайло" със 7 поредни успеха.
 
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров пък ще направи само една промяна в състава за днешното тежко гостуване на Етър. Тя е логична и е част от ротацията на вратарите, като вместо Хорхе Броун ще излезе Ренан дос Сантос. Другите 10 ще са същите, които удариха с 3:1 Черно море в миналия кръг.
 
След изтърпяно наказание се завръща Джоди Лукоки, а контузията на Лукас Саша вече отшумя и той тренира наравно със своите съотборници. По-вероятно е обаче той да не играе.
 
Иначе отборът на Лудогорец е във Велико Търново от снощи, а последната тренировка преди гостуването на Етър бе на клубната база - „Гнездо на орли".

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки