Лацио обърна последния в мач с 8 гола (ОБЗОР)

Икарди вкара два при победа на Интер (КЛИСАРАНЕ)

Лацио обърна последния в мач с 8 гола (ОБЗОР)

Лацио обърна Беневенто от 1:2 до 6:2 в мач от 30-ия кръг на игалианската Серия "А". По този начин столичани запазиха шансове за топ 4. В момента те са пети с 57 точки, само една по-малко от четвъртия Интер. Беневенто е сигурен изпадащ. Тимът е твърдо последен с едва 10 т.


Любопитното е, че гостите вкараха два гола на "Олимпико", след като останаха с човек по-малко. Кристиан Пуджони беше отстранен още в 7-ата минута. Чиро Имобиле вкара за Лацио в 19-ата, но последваха попадения на Данило Каталди (23) и Гилерме Маркес (51) от Беневенто. Все пак в 60-ата минута Филипе Кайседо изравни, а Де Врай (66), Имобиле (68), Лукас Лейва (83) и Луис Алберто (91-дузпа) довършиха съперника.
 
Интер не срещна особени затруднение срещу Верона. “Нерадзурите” победиха с 3:0 у дома, а Мауро Икарди вкара нови два гола преди да бъде заменен. 
 
Аржентинецът откри още в 38-ата секунда на срещата, а в 13-ата минута Иван Перишич направи 2:0. В началото на втората част хърватинът подаде за второто попадение на Икарди в срещата.
 
РЕПОРТАЖИ ОТ МАЧОВЕТЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ - ТУК
 
 
Резултати, XXX  кръг
 
Болоня - Рома 1:1
 
Аталанта - Удинезе 2:0
 
Каляри - Торино 0:4
 
Фиорентина - Кротоне 2:0
 
Дженоа - СПАЛ 1:1
 
Интер - Верона 3:0
 
Лацио - Беневенто 6:2
 
От 19,00 ч.
 
Киево - Сампдория
 
Сасуоло - Наполи
 
От 21,45 ч.
 
Ювентус - Милан
 
КЛАСИРАНЕ
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки