Септември ще опита да остане на победния път и срещу Локо Пд

Акрапович прекроява защитата

Септември ще опита да остане на победния път и срещу Локо Пд
Септември ще се опита да продължи серията си без загуба.
 
Отборът на Николай Митов не познава поражението в последните 4 мача, като може да оформи „петилетка" днес срещу Локо Пд на стадион „Васил Левски".
 
В последния месец отборът записа домакински победи именно над пловдивчани (3:1), Верея (2:0) и Етър (1:0), а също така врътна и равенство с Витоша навън (0:0). Последната загуба на Септември бе срещу Лудогорец, но и тя дойде много трудно в последните секунди на двубоя след дузпата на Кешерю (0:1). Ники Митов няма проблеми в отбора, в който ще липсва само тежко контузеният защитник Стилиян Николов.
 
Гостите от Локомотив Пловдив пък ще водят битка за първото място в група Б на втората плейофна половина. Черно-белите изостават на 2 точки от столичани. Точно преди месец в двубой от редовния сезон Септември би смърфовете с 3:1 на "Васил Левски". Старши треньорът на Локо Бруно Акрапович заяви, че за него няма значение дали тимът му ще е първи или втори в групата. 
 
"Нямаме време да се жалваме от изпуснатата победа над Дунав. Това е футболът. Момчетата показаха борбена игра. Има някои ситуации, които трябва да коригираме за следващия двубой. Дали ще сме първи или втори в групата не е толкова важно.
 
Да, искаме да сме първи, но целта ни са плейофните мачове за седмото място с другата група. Мисля, че Славия ще спечели първото място в група А. За мен няма значение дали ще играем със Славия или Черно море", каза Акрапович пред „Тема спорт".
 
Той има само 2 победи от 13 мача начело на тима в Първа лига. На старта на пролетния дял Локо удари Пирин с 1:0 у дома, а в последния кръг от редовния сезон надви Черно море с 1:0 на „Тича".
 
Очаква се той да направи някои промени по състава. Почти сигурно партньор на Булят в центъра на защитата ще е Езе за сметка на Везалов, който ще остане на пейката. Сред 11-те след изтърпяно наказание се завръща Димо Бакалов, който лекуваше и контузия.
 
Двубоят със Септември е днес от 20:00 часа.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки