Дечев, Костов и Ангелов по спешност в лагера на младежите

Защитникът на Черно море Мартин Дечев, халфът Янко Ангелов от Любимец и Станислав Костов от Ботев (Пловдив) бяха повикани в младежкия национален отбор за гостуването на Люксембург

Дечев, Костов и Ангелов по спешност в лагера на младежите
Защитникът на Черно море Мартин Дечев, халфът Янко Ангелов от Любимец и Станислав Костов от Ботев (Пловдив) бяха повикани  в младежкия национален отбор за гостуването на Люксембург.
 
Тримата ще заменят контузените играчи на Литекс Страхил Попов, Момчил Цветанов, както и Тодор Неделев от Ботев. Цветанов претърпя артроскопия на коляното преди два дни, а Попов и Неделев са с разтежения. "
 
"Мачът е без значение за класирането на първите две места, но има сериозна тежест за коефицента на младежкия ни отбор занапред. Знаете, че 21-годишните също имат свои коефиценти и е добре да подобряваме нашите показатели", заяви селекционерът Михаил Мадански пред БТА.
 
Младежкият национален отбор се събира в четвъртък, 6 септември в 10:30 часа пред Националния стадион "Васил Левски" и в 18 часа ще тренира на терена в квартал Драгалевци. Мачът с аутсайдера Люксембург е на 10 септември.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки