Сензациите в пресата: Черно море взе играч от Спортинг

Каранга предизвика фурор сред децата

Сензациите в пресата: Черно море взе играч от Спортинг

"Меридиан мач": Черно море взе играч от Спортинг Л

 

Контузията на плеймейкъра на Черно море Мариян Огнянов накара треньорът на „моряците" Илиан Илиев да запретне ръкави и да привлече по спешност нов играч. „Меридиан Мач" научи и неговото име - Фабио Мартинс. Той е именно плеймейкър и идва на „Тича" като свободен агент. За последно роденият през 1996 г. футболист е играл за втородивизионния португалски Спортинг Ковиля. Иначе е юноша на гранда Спортинг Лисабон.



„Благодаря на треньора Илиев и клуба за доверието, което имат в мен. Смятам, че това е важна стъпка в кариерата ми, защото ще имам възможността да се състезавам в голямо първенство и да се развивам като играч", каза Фабио Мартинс пред „А Бола".



За момента Фабио Мартинс има договор с Черно море до края на сезона, тоест за около месец. В него обаче има опция за продължаването му с две години при добро представяне. Трансферът на португалеца е показателен, че в Черно море ще се борят до край за място в Европа, макар и по втория начин, чрез бараж с третия или четвъртия в Топ 6.

 

"Тема спорт": Каранга предизвика фурор сред децата

 

 

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга навърши вчера 27 години, а малко преди мача с Верея създаде празник на стадиона. От 16:30 часа той раздаваше автографи и продаваше юбилейни екипи на централната алея на "Армията". Каранга бе по-
срещнат с бурни аплодисменти и честитки от феновете. Голаджията получи и букет от клуба и в този момент привържениците му пяха по случай рождения ден. Бразилецът раздаде над 300 автографа, като за събитието бяха изработени специални картички с негова снимка и надпис: "Аз ще се боря за ЦСКА докрай! А вие?".



Почти всички чакащи фенове бяха деца и малчуганите подскачаха от радост след срещата с намиращия се 8 отлично настроение Каранга. Звездата прекара малко повече от половин час с привържениците. Клубът планира още такива срещи между футболисти и фенове преди следващите си домакински двубои. Мнозина привърженици се възползваха от хубавото време и още от сутринта се стичаха на "Армията", като бяха изкупени над 500 юбилейни екипа през целия ден. Солиден бе интересът и към билетите за 5 май, когато ЦСКА празнува 70-годишнината си на стадион "Васил Левски".

 

"Меридиан мач": Десподов гори до края на сезона?

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки