ЦСКА и Берое ближат рани днес

Джеси се завръща за армейците, Иван Иванов извън групата на заралии

ЦСКА и Берое ближат рани днес
ЦСКА гостува на Берое днес от 20:00 часа. И двата отбора имат да ближат рани след последните си мачове.
 
Армейците изпуснаха успеха над Левски, след като водеха с 2:0 (2:2), а заралии записаха най-тежката си загуба от 12 години насам - 0:7 от Лудогорец в Разград.
 
Така и червените, и зелените влизат със силно разклатено самочувствие в двубоя помежду си. ЦСКА вече загуби реални шансове за титлата, затова ще хвърли максимални усилия в реванша за купата с Левски. Дербито е в сряда, така че днес съставът на армейците ще е с мисъл за следващата среща.
 
Част от основните играчи ще получат почивка, като най-вероятно Манолев и Бодуров ще седнат на пейката. При това положение Дюлгеров ще е десен бек, а Барт - централен защитник до Чорбаджийски. Не е изключено като титуляр да бъде хвърлен Джеси, който отново е на линия след травма в глезена.
 
Резерва най-вероятно ще остане и Тиаго, на когото се събраха доста мачове в последно време и се очаква португалецът да получи почивка преди реванша за Купата. Ако той не е титуляр, зад нападателя ще стартира Алберг.
 
С ЦСКА за мача днес изобщо не пътуваха контузените Десподов и Малинов. На "Армията" се надяват те да са готови за игра срещу Левски в сряда. Извън групата остана също Укра, който още е в Португалия, както и наказаните бекове Стойчо Атанасов и Жеферсон.
 
В Берое основните проблеми са свързани с вратарския пост. Титулярният страж Перниш е аут от 11-те заради спукано ребро от мача с Лудогорец. Под рамката ще застане Аргилашки, а резервният вратар - юношата Иван Гошев, ще носи маска, тъй като е с лицева травма.
 
Томаш планира промени в защита - Иван Иванов остана извън групата, а двойка в центъра на отбраната се очаква да са Хаджиев и Виданов. Бандаловски пък ще бъде преместен като десен бек, а дясно крило вместо Бригидо най-вероятно ще е Милен Желев.
 
За Берое след наказание се завръща Камбуров, който ще поведе атаката. Заралии ще опитат да сложат край на черната си серия от 28 години и 20 мача без домакинска победа за първенство над ЦСКА. В тази поредица армейците имат 14 успеха и 6 равенства.
 
За последно Берое взима трите точки на свой терен на 18 август 1990 г. с 1:0. В последния сблъсък под Аязмото през август, червените спечелиха с 3:0.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен (ВИДЕО)

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави (ВИДЕО)

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Николай Костов обяви кой ще пази срещу ЦСКА

Вратарят няма право на грешки, допълни треньорът

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки