Бейл отново показа класа при лекция на Реал срещу Селта (ВИДЕО+СНИМКИ)

Уелсецът отбеляза два гола на "Бернабеу"

Бейл отново показа класа при лекция на Реал срещу Селта (ВИДЕО+СНИМКИ)

Реал (Мадрид) победи с категоричното 6:0 Селта в мач от 37-ия кръг на Примера дивисион и си гарантира третото място в крайното класиране, след като запази аванса си от пет точки пред Валенсия кръг преди края. Два гола за успеха на домакините отбеляза Гарет Бейл, който явно успява да навлезе във форма, след като преди седмица отбеляза и за равенството 2:2 с Барселона. 

Срещата в Мадрид започна по-активно за домакините и в 13-та минута Бейл откри, след като с удар от границата на наказателното поле стреля точно в долния десен ъгъл на вратата и след рикушет в гредата топката влезе зад голлинията. 

В 30-та минута отново уелсецът вдигна на крака "Бернабеу", след като се пребори за топката почти до аутлинията и с прецизен изстрел в далечния ъгъл отбеляза за 2:0.

Само две минути по-късно и Иско записа името си сред голмайсторите след страхотен параболичен удар от границата на наказаталното поле. В самия край на полувремето Даниел Вас можеше да намали резултата, но ударът му беше спасен от Навас. 

След почивката Реал продължи да е по-активният отбор и в 52-та минута Карим Бензема намери Ашраф Хакими, който отбеляза за 4:0. Малко след това Бейл на два пъти потърси хеттрика си, но ударите му бяха отразени. В 74-та пък Сержи Гомес си отбеляза автогол и покачи резултата на 5:0 за "белия балет". 

В 81-та минута пък Тони Кроос успя да отбележи с хубав удар от дистанция за крайното 6:0. 

В последния кръг Реал (Мадрид) ще се изправи в протоколен мач с Виляреал, след като и "жълтата подводница" няма за какво да се бори, тъй като вече си осигури място в Лига Европа през следващия сезон. 


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки