Ботев Пд приема Верея в мач без значение

Двубоят между двата тима е днес от 20:30 часа

Ботев Пд приема Верея в мач без значение

Днес в 20:30 часа Ботев (Пловдив) и Верея (Стара Загора) се изправят един срещу друг в 9-ия кръг на шампионския плейоф в Първа професионална лига. Двата тима не се борят за нищо освен за своята чест. Това важи с особена сила за гостите, които са в страхотна дупка. Старозагорци нямат победа вече 10 поредни шампионатни мача, като загубиха последните си 4 двубоя. Те ще опитат да спрат пропадането си, за да направят финала на сезона поне малко по-позитивен.

 
Досега през сезона Ботев и Верея се срещнаха вече три пъти. Пловдивчани записаха два успеха в първите два мача, а третият двубой завърши наравно. Позитивното за старозагорци е, че това реми бе единствената точка, която тимът спечели в последните си 10 двубоя.
 
В състава на Ботев днес ще липсват Серкан и Афонсо, който са наказани. Треньорът Николай Киров се очаква да заложи на Кайзер на вратата и Филипов, Терзиев, Пиргов и Минев в отбрана. Юлиано ще е опорен халф, а Балтанов и Бризола ще движат играта в средата на терена. Ндонгала и Неделев ще дайстват по двете крила, а атаката ще води Петков.
 
В същото време Верея пристига под тепетата без контузения Венци Христов и наказаните Веселин Минев и Здравко Илиев. От групата отпадна и Денислав Станчев, който е с националния отбор до 18 години.
 
Треньорът на гостите Елиаш се очаква да пусне в игра Цинцарски под рамката и Тенев, Иванов, Мунин и Сюлеймани в защита. Танев и Бенгюзов ще са двойката дефанзивни халфове, а Огнянов и Йорданов ще започнат на крилата. Атаката ще води домовчийски, а зад гърба подкрепа ще му оказва Андонов.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки