Бардзали: Можем повече

Защитникът на Италия Андреа Бардзали не бе особено доволен от равенството 2:2 с България. Той заяви, че "скуадра адзура" може да играе много по-добре от показаното тази вечер, но все пак точката не е толкова лоша, с огглед на това, че италианците завършиха мача с човек по-малко, след като Даниеле Де Роси напусна принудително заради контузия

Бардзали: Можем повече

Защитникът на Италия Андреа Бардзали не бе особено доволен от равенството 2:2 с България. Той заяви, че "скуадра адзура" може да играе много по-добре от показаното тази вечер, но все пак точката не е толкова лоша, с огглед на това, че италианците завършиха мача с човек по-малко, след като Даниеле Де Роси напусна принудително заради контузия.

 
"С оглед на това как се разви мача, може би равенството е нормално, все пак останахме с човек по-малко в края. Това не бе играта, която искахме да покажем. Има какво да подобряваме. Бяхме бавни и ни липсваха идеи. За известно време натиснахме и веднага отбелязахме два гола, но след това се отпуснахме и ни изравниха, а можеше и да загубим. Липсваше ни компактност и дадохме възможност за много контри на съперника. Знам, че можем да играем много по-добре, но за момента и точката не е толкова лоша", смята Бардзали.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки