ИЗВЪНРЕДНО: Вижте вариантите за нов треньор на ЦСКА!

Разберете с кого преговаря Гриша Ганчев и какви са шансовете на кандидатите

ИЗВЪНРЕДНО: Вижте вариантите за нов треньор на ЦСКА!

ЦСКА почти сигурно ще има нов треньор за началото на подготовката на тима. Главният акционер в тима Гриша Ганчев лично води преговори с някои специалисти, както и с техните мениджъри. Имената на някои от кандидатите вече са ясни, а други вероятно ще останат в тайна. Но има и много слухове...

 

ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ. С бившия национален селекционер нещата вероятно няма да се получат. Поне не и на този етап. Любо бе един от първите варианти и с него наистина се водиха преговори, но до споразумение не се стигна и той потегли в посока Валенсия.

 

НЕНАД ЛАЛАТОВИЧ. Сръбският специалист е сред вариантите за нов треньор на "червените". Той лично не е водил преговори с Ганчев, но това е сторил неговият мениджър. Самият Лалатович е обявил, че повече не му се работи в Сърбия и желае да се пробва в друга държава. В момента от ЦСКА размишляват над поставените му условия. Иначе треньорът е препоръчан на Ганчев от неговия добър приятел - Люпко Петрович.

ЛЮПКО ПЕТРОВИЧ. Тук вече става дума за спекулации. С него не са водени преговори да поеме ЦСКА. Носителят на КЕШ с Цървена звезда е обявил, че в България ще води само Литекс или Левски. Самият той обаче е голям приятел с Гриша Ганчев и както вече стана ясно - Петрович е препоръчал на бизнесмена алтернатива.

КРАСИМИР БАЛЪКОВ. На този етап са слухове. Наскоро той отказа да говори по темата в ефира на телевизия, като заяви, че това може да стане, след като изтече договора на Христо Янев. Това обаче официално ще се случи в края на този месец. Иначе обстановката в ЦСКА не е непозната за Балъков, който в началото на сезона бе скаут на "армейците". Една от идеите на ръководството на тима беше да пробва с тандем Любо Пенев - Краси Балъков, но точно този вариант отпадна.

ЧЕДОМИР ЯНЕВСКИ. Може би първият слух, който се появи в медийното пространство за нов наставник на 31-кратните шампиони на България. Доста статии се изписаха за него, като част от родните медии добре запознаха феновете на футбола у нас с визитката на този треньор. Но отново - става дума само за слух. Лично Гриша Ганчев обяви, че "това е лъжа".

СТОЙЧО МЛАДЕНОВ. Тук нещата стоят по различен начин. Медиите трудно могат да се доберат до адекватна информация по причината, че Младенов си има отбор, който води в момента. Историята помни много такива случаи, когато две страни водят преговори, макар едната да е все още ангажирана. При такава ситуация въпросните две страни се стараят преговорите да бъдат тайни, именно поради третата страна. Все пак не е сигурно, че случаят със Стойчо Младенов е такъв. Така или иначе воденият от него тим на Кайсар отпадна от турнира за Купата на Казахстан. Това определено разочарова много и феновете, и шефовете на отбора. Младенов е в добри отношения с ръководството на ЦСКА, като винаги е заявявал, че трудно може да откаже на "червените".

ХРИСТО ЯНЕВ. Лично част от феновете на тима съветват ръководителите на "червените" да оставят Христо на поста си. Привържениците обичат сърцатия млад специалист и са на мнение, че той може да развие потенциала си на "Армията". Този вариант не е далеч от истината, като има вероятност, в която на ръководителите на тима да им писне от прищевките на дадени треньори и да оставят Янев начело на тима. На този етап това може да се нарече "План Б", който обаче да се превърне в "А".

Играчите на ЦСКА в момента са във ваканция, но започват да се събират на 6 юни, като в продължение на няколко дни състезателите на тима ще проведат медицински прегледи, преди да стартира официалната им подготовка. Отборът ще остане в София около 10 дни, след което ще лети в Австрия за лагер. Повече подробности очакваме в следващите дни.

 

ИЗТОЧНИК: https://ftv.bg/novini/bulgaria/129915.html





 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки