БФБаскетбол подписа спонсорски договор

Това бе обявено днес на специална пресконференция

БФБаскетбол подписа спонсорски договор

“7DAYS” е генералният спонсор на младежкия национален отбор по баскетбол до 20 години. Това бе обявено днес на специална пресконференция с участието на президента на БФБаскетбол Георги Глушков и Изпълнителния директор на „Чипита България“, г-н Стаматис Теодоропулос.

 

На срещата с представителите на медиите присъстваха и старши-треньорът на тима ни Константин Папазов, както и капитанът на отбора Йордан Минчев.

 

„Много съм щастлив, че спонсор от толкова високо ниво в баскетбола уважи нашия национален отбор за младежи. Надявам се да се представим достойно“, каза Георги Глушков.

 

„Горди сме да подкрепим младежкия национален отбор на България и участието му на Европейското първенство за тази възраст в София“, каза и г-н Теодоропулос и допълни: „Партньорството на местно ниво между „Чипита България“ и Българската федерация по баскетбол е естествено продължение на 7DAYS партньорството с Евролигата и изражение на отношението на „Чипита Груп“ към баскетбола. Пожелавам успех на отбора и на треньора му, г-н Папазов.“

 

„В днешните трудни времена в икономическо и финансово естество е много важно, че компания, която се е утвърдила на българския пазар, обръща внимание и на нас. Надявам се да се представим добре и да продължим партньорството си с толкова утвърдена компания“, добави Константин Папазов.

 

Кулминацията на срещата с медиите бе официалното подписване на договора между „7DAYS“ и БФБаскетбол. Капитанът на националите ни Йордан Минчев подари на г-н Теодоропулос екип с номер 1 и неговото име в знак на благодарност и признателност за подкрепата на компанията към отбора.

 

Чипита е водеща компания в България в категорията на сладки и солени снаксове. 7DAYS е международна, младежка и модерна марка, предлагаща гама продукти за всеки, по всяко време, навсякъде! Българските потребители я предпочитат като любима част от ежедневието си.



 „Партньорството ни с българския национален отбор по баскетбол за младежи до 20 години е от стратегическо значение и символизира перфектната връзка между продуктите ни и младите потребители на нашите продукти“, обясниха на пресконференцията представителите на „7DAYS“.

 

Както е известно, България е домакин на Европейското първенство за младежи до 20 години. Мачовете ще се проведат в периода 13 – 22 юли в три столични зали – „Универсиада“, „Триадица“ и „Сейнт Джордж“.

 

Олимпиакос и Фенербахче поведоха в четвъртфиналните плейофи на Евролигата

Вижте подробности

ДРАМА! Берое пак с титлата при жените

Деана Стояновска заби 19 точки

Далас изравни серията с Клипърс след победа с три точки

Пейсърс отнесе Бъкс с 125:108

ОБЗОР: Спартак, Рилецо и Левски завършиха с победи редовния сезон в НБЛ

Вижте четвъртфиналните двойки и крайното класиране

Академик (Пловдив) завърши с категорична победа сезона в НБЛ

След 125:92 над Берое

ОБЗОР: Денвър обрърна ЛА Лейкърс в плейофите на НБА

Вижте подробности

Везенков: Беше странен сезон

Вижте какво каза българинът в НБА

Сибиу и Павлин Иванов отпаднаха от баскетболното първенство на Румъния

Вижте подробности

ЦСКА надви Черно море с невероятен спектакъл с 204 точки (ВИДЕО)

Двата отбора играха за честта си и направиха страхотно шоу за феновете

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки