БОМБАТА НА ДЕНЯ: ЦСКА може да вземе Антонио Вутов?

Това предлага един от най-влиятелните фенове на "армейците"

БОМБАТА НА ДЕНЯ: ЦСКА може да вземе Антонио Вутов?

ЦСКА да привлече отхвърления от Левски Антонио Вутов! Тази идея лансира във Фейсбук един от най-влиятелните фенове на "червените" Костадин Петков. Водещият привърженик и активист на "Червени сърца" банкер смята, че това ще подсили мощта на халфовата линия на отбора.

"Едно лично мнение, с риск да настроя срещу себе си цялата червена общност. Щом Антонио Вутов не влиза в концепцията на Роси и Удинезе, нека да го вземем при нас, има нужда от алтернатива на Тиаго и мисля, че ще ни върши работа...Щом Гиби и Ламята играха за нас, защо да не вземем и Вутов...Лично мнение, без никакви претенции...", написа Косьо Петков, който е сред водещите банкери на България.

Той е известен с безвъзмездната си помощ, която е оказвал на любимия си ЦСКА през годините и се ползва с уважението на огромна част от "червената общност". Дали ще се стигне до този трансфер предстои да разберем. Но всеизвестна е максимата, че "няма дим без огън". Което означава, че подобна сензационна развръзка далеч не е лишена от логика...

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки