Десподов: С тези голове искам да се реванширам на феновете за изпуснатата дузпа срещу Рига

"Започваме да се сработваме с Мауридес, максимум до месец ще се получат нещата"

Десподов: С тези голове искам да се реванширам на феновете за изпуснатата дузпа срещу Рига

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов, който вкара два от трите гола в мача с Адмира Вакер, заяви след срещата, че с тези попадения иска да се реваншира за изпуснатата дузпа в мача с Рига. "Вкарах два важни гола, трябваше да се реванширам. Казах го и на моя брат след мача с Рига, че ще се реванширам, и то във важен мач. Исках да се реванширам на феновете, да видят, че не съм изпуснал нарочно дузпата.  Да не забравяме обаче, че има реванш, не трябва да подценяваме и него."

"Не мисля, че ни изненадаха с нещо, след двата бързи гола рухнаха психически. Радостно е, че не вкараха."

"Говорихме си преди мача, че 15 минути трябва да ги пресираме. Отразява се липсата на наказаните футболисти, но техните заместници достойно ги заместиха. Надявам се следващият мач да играят, да видим какво ще е наказанието. Радостно е, че бихме днес с 3:0", добави Десподов.

Нападателят заяви, че трябва още малко време, за да стане синхронът му с Мауридес пълен, както е било с предшественика му Каранга. "Трябва време за синхрон с Мауридес. Започваме да се сработваме, максимум до месец ще се получат нещата. Той е един прекрасен нападател."

"Със сигурност няма да е лесен реваншът. Те ще искат да вкарват голове. Треньорът ще каже каква ще ни бъде тактиката. Не мислим за Копенхаген, имаме първо мач с Витоша, после реванша с Адмира."

На въпрос защо не е изпълнил отсъдената дузпа, Десподов отговори: Така каза треньорът. Не е проблем за мен. Хубаво е за Мауридес и той да отбележи, аз не съм лаком.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки