ПАОК измъкна равен от Бенфика (ОБЗОР)

БАТЕ Борисов се опъна здраво на ПСВ

ПАОК измъкна равен от Бенфика (ОБЗОР)
ПАОК си тръгна с ценно равенство 1:1 от гостуването на Бенфика в плейофа на Шампионската лига. Това бе първа среща между двата тима в спора им за класиране за груповата фаза.Гърците взеха отличен турнирен резултат, който им дава леко предимство преди реванша на "Тумба" след седмица.
 
В 45-ата минута Бенфика получи дузпа за нарушение срещу Фернандеш, а Пици хладнокръвно реализира от бялата точка за 1:0.
 
ПАОК обаче издебна своя момент и той дойде в 76-ата минута. Тогава при центриране от фаул Фернандо Варела с глава нацели напречната греда, топката се върна в краката на Уарда, който я вкара във вратата за 1:1.
 
ПСВ Айндховен постигна победа в първия плейофен мач в Шампионска лига, надигравайки БАТЕ Борисов от Беларус с 3:2 и взе аванс преди реванша.
 
Сръбският гранд Цървена звезда и австрийския РБ Залцбург оставиха всичко за реванша в първия плейоф за влизане в групите на Шампионската лига, след като завършиха 0:0 в Белград. Двубоят се изигра в призрачна атмосфера на "Мала Маракана", тъй като Звезда имаше наказание лишаване от публика. Въпреки това над 4000 навиячи се събраха край южната трибуна, където изгледаха двубоя на видеостена. Двубоят беше исторически за Цървена звезда, тъй като за първи път тима е толкова близо до лелеяната Шампионска лига.
 
 
Резултати:
 
БАТЕ Борисов - ПСВ Айндеховен 2:3
 
Бенфика - ПАОК 1:1
 
Цървена звезда -. РБ Залцбург 0:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки