Сензациите в пресата: Затрупаха ЦСКА с оферти за нов бек

Гласят Стойчо Стоев за заместник на Бала, Хубчев вика Иван Горанов, Лудогорец пази №9 за Брандао, Георги Илиев става помощник на Илиан и още…

Сензациите в пресата: Затрупаха ЦСКА с оферти за нов бек

Сензациите в пресата днес, неделя, 26.08.2018 година:

„Меридиан мач“: Затрупаха ЦСКА с оферти за нов ляв бек

Контузията на бразилеца Жеферсон създаде възможност ЦСКА да привлече още един ляв защитник, което от „Армията“ не крия. Различни мениджъри буквално са затрупали факторите в клуба с предложения и треньорът Нестор Ел Маестро има дълъг списък с играчи, от които да избира. Трансферният прозорец в България затваря на 6 септември, но свободни агенти могат да идват по всяко време. Идеята на треньорският щаб е ако се взима нов футболист, който да се конкурира с младия Ангел Лясков, той да е привлечен преди задаващата се пауза за мачовете на националните отбори. Така той ще има нужното време да се аклиматизира и да се появи в игра за решиелните двубои в началото на есента.

„Тема спорт“: Лудогорец пази №9 за Брандао, Махлангу ще играе с 95

Ръководството на Лудогорец е запазило фланелката с №9 за чакания бразилския нападател Брандао. В родината му обявиха трансфера за сигурен, но засега от Разград не бързат да съобщават нещата като финализирани. Според запознати в момента се уточнявали дребни детайли по личните условия на играча. Лудогорец ще плати на клуба му Атлетико Гоянензе 1,5 милиона евро. За последно с №9 при орлите игра словенският нападател Роман Безяк. Източник до играча обаче споделя, че Брандао имал и още едно предложение от Европа, което може да обърка нещата, тъй като е дошло в последния момент. Развитие се очаква от понеделник. Представеният вече като нов играч от Лудогорец южноафрикански халф Меи Махлангу пък ще играе с №95 при орлите. Вчера той пристигна в София и се присъедини към лагера на тима преди визитата на Славия. Махлангу проведе първа тренировка.

„Меридиан мач“: Гласят Стойчо Стоев за заместник на Бала

Етър вече мисли за бъдещето си, ако треньорът и главен мениджър на клуба Красимир Балъков реши да си тръгне. Припомняме, че той може да стане директор в португалския гранд Спортинг Лисабон. Това е накарало шефовете във Велико Търново да потърсят бившия треньор на Левски и Лудогорец Стойчо Стоев. Последният е без работа повече от две години, след като беше освободен от „Герена“. Оттогава той е отказал няколко оферти, но според запознати сега е готов да се върне в треньорската професия именно начело на Етър. Уточняваме, че Стойчо Стоев е резервен вариант, ако Красимир Балъков реши да си тръгне от „Ивайло“ сам. Иначе постът на легендарния халф не е застрашен.

„Тема спорт“: Георги Илиев става помощник на Илиан

36-годишният Георги Илиев ще играе все по-малко за Черно море през сезона. При победата над Локо Пд на "Лаута" той се появи на терена в 70-ата минута вместо Дани Кики. В момента халфът не води пълноценна подготовка със своите съотборници, тъй като кара треньорски курсове. За мача с Локомотив той дойде направо в Пловдив. Постепенно Георги Илиев ще бъде интегриран към щаба на Илиан Илиев и ще стане негов помощник. Такива са плановете на ръководството на моряците.

„Меридиан мач“: Викат Иван Горанов в националния

Защитникът на Левски Иван Горанов ще получи повиквателна за националния отбор за предстоящите срещи с Норвегия и Словения. Левият бек, който все още няма мач с националната фланелка, ще попадне сред избраниците на Петър Хубчев от родното първенство, след като селекционерът вече обяви списък от 8 футболисти, играещи зад граница. 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки