Президентът на Ботев (Пд): Ще бързаме бавно със стадиона

Йотков коментира и евентуалния трансфер на Косоко

Президентът на Ботев (Пд): Ще бързаме бавно със стадиона

Временният президент на Ботев Пловдив Иван Йотков заяви, че не желае да се ангажира със срокове за строежа на "Колежа", но очаква в най-скоро време той да бъде подновен. Според запознати това ще се случи през октомври.



"Не искам да давам никакви срокове за стадиона. Надявам се възможно най-скоро строежът да бъде подновен. Трябва да изтекат няколко процедури, които вървят успоредно. Обследването го очакваме да приключи окончателно кьм 20 септември. През това време ще бъде извършена инвентаризация на документацията, за да бъде всичко изрядно. Би трябвало скоро след това да започне. Не е уместно да се дават някакви дати, защото не бива да натоварваме обществеността с излишно очакване, но нещата вървят в посока започване", сподели пред „Тема Спорт" изпълнителният директор на жълто-черните, който съвместява длъжността с тази на президент на клуба.



"С придобиването на собствеността нещата крачка по крачка започват да се случват. В крайна сметка нека бързаме бавно. Да не прескачаме етапи. Предстои да бъде свикано общо събрание, на което да бъде ситуиран Съвет на директорите, който той да оглави като председател. Де факто той ще е президент, както го наричаме разговорно", добави шефът на Ботев. За финансовото положение той каза: "Имаме някаква бюджетна рамка, която ще запазим, за да бъдем стабилни финансово".



Относно двубоя с ЦСКА, след който домакините от Ботев имаха претенции към рефера Волен Чинков: "Не смятаме да пускаме жалба срещу съдийството на мача с ЦСКА. Спортно-технически има кой да се изказва. Не искам да си смесваме функциите в клуба.

 

За мен по-скоро имаше дузпа за нас, но каквото се е случило, случило се е. Не може да върнем нещата обратно. Играта беше на сравнително добро ниво".



Президентът на канарчетата коментира и евентуалното завръщане на Омар Косоко. "Той има договор с Ал Фуджейра и ако си го разтрогне, е добре дошъл при нас. Поне този трансферен прозорец няма да даваме пари за трансфери", завърши Йотков.

Французи и белгийски искат талант на Ботев (Пд)

Кристиан Нвачукву е следен от чужбина

Керкез негодува срещу съдийството за мача с Черно море

Треньорът на Ботев (Пловдив) очевидно не бе напълно доволен

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Керкез: Заслужавахме да победим, получи се приятен мач

Треньорът на Ботев (Пловдив) похвали противника

Керкез призна: Преговаряме с ЦСКА за Шопов

Треньорът на Ботев (Пловдив) не крие, че иска халфа

Ботев (Пловдив) и Хебър завъртяха 0:0 на Коматево

Двата тима така и не успяха да се победят

Ботев (Пловдив) ще подпише с трима на проби

Това призна треньорът на отбора Душан Керкез

Керкез: Ръководството прави всичко по силите си, за да привлече защитник

Треньорът на Ботев (Пловдив) остана доволен от успеха над датския Вейле

Николов: Надявам се Ботев (Пловдив) да бъде трамплин за Европа

Новият нападател на "канарчетата" е ентусиазиран от трансфера си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки