Костадинов: Ангел Стойков е вариант за младежите, но има и други

Не може да губиш точки срещу Люксембург и Казахстан и да искаш да си сред първите два тима, допълни легендата

Костадинов: Ангел Стойков е вариант за младежите, но има и други
Отговорникът за младежкия национален отбор в БФС и член на Изпълкома Емил Костадинов обяви пред "Тема спорт", че един от вариантите за селекционер на тима ни до 21 години е Ангел Стойков.
 
В момента той е начело на селекцията до 19 години, с която му предстоят квалификации. В петък вечер младежите направиха 1:1 със Словения и загубиха шансове за второто място в групата. Във вторник те приключват цикъла за Евро 2019 с гостуване на Люксембург.
 
Както е известно, договорът на настоящия селекционер Антони Здравков изтича след двубоя във Великото херцогство. Както е известно, през седмицата от Лудогорец обявиха, че той става старши треньор на тима след напускането на Пауло Аутуори.
 
"Нека мине и последният мач и тогава ще говорим за новия селекционер. Ангел Стойков е вариант, но има и други освен него на този етап. Здравков вече има друг договор (б.а. - визира този с Лудогорец)", сподели героят от САЩ' 94.
 
"Представянето ни в тези квалификации бе колебливо. Имаше и добри игри, но и лоши резултати. Неслучайно не сме сред първите. Не може да губиш точки срещу Люксембург и Казахстан и да искаш да си сред първите два отбора", категоричен бе Емил Костадинов.
 
Според приближени до БФС именно Ангел Стойков ще наследи на поста Антони Здравков. Бил е обсъждан вариант Георги Димитров-Джеки да стане спортен директор на младежите, но засега това е малко вероятно да се случи.
 
В момента Стойков подготвя тима ни до 19 г. за първия квалификационен етап за Евро 2019. В средата на ноември България е домакин на минитурнира с Румъния, Гърция и Гибралтар. Мачовете ще са на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен и на "Трейс Арена" в Стара Загора.
Днес в 11:00 часа юношите ни ще изиграят втора контрола с Кипър В Благоевград. В петък селекцията на Стойков победи с 1:0.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки