Сензациите в пресата: ЦСКА ребрандира фланелките

Дунав взима поне 4-ма през зимата, вкарват Гаджев във форма за ЦСКА

Сензациите в пресата: ЦСКА ребрандира фланелките

Най-интересните теми в пресата у нас днес, 14 октомври:

 

"Меридиан мач": ЦСКА ребрандира фланелките, може би още за мача с Етър

 

Ако от ЦСКА не смогнат до мача с Етър, то още при следващото гостуване на Берое в Стара Загора футболистите трябва да излязат с оригиналната емблема на ЦСКА до сърцето си. Това ще бъде символичен ход, след като клубът спечели търга за активите и пасивите на фалиралото дружество, а след близо година и половина плати цената. Досега футболистите играха с юбилейната емблема, която бе създадена от настоящото ръководство заради 70-годишнината. Сега обаче няма никакъв мотив да не се върне на фланелката оригиналната емблема, за която беше водена такава борба от пролетта на 2017-а до настоящия момент. Това автоматично ще попречи и на ЦСКА 1948 от Втора лига да използва същия клубен символ на екипите си.

 

"Тема спорт": Дунав взима поне 4-ма през зимата

 

Дунав ще привлече поне 4 нови играчи през зимната пауза. Треньорът Людмил Киров разкри, че още отсега е наясно на кои позиции се нуждае от подсилване. Той коментира и какво ще е бъдещето на част от чужденците в състава, които най-вероятно няма да попадат често в плановете му - Дуда, Менса и Глаусио.

"Вече натрупах сериозни впечатления от отбора. Гледах мача за купата с Локомотив (Горна Оряховица), а и водих тима срещу Ботев (Пловдив). Това, което виждам в офанзивен план, ми харесва. Играчите имат идея в главите как да действат в предни позиции и там нямам притеснения. Трябва обаче да наблегнем върху играта в защита", сподели Киров.

"Вече съм наясно на кои позиции искам да се подсилим през зимата - имам нужда от двама бекове, централен защитник и опорен халф. Иначе до 15 декември ще разполагаме с това, което имаме в момента. Разбрали сме се да не се разделяме с никого на този етап, защото сме със 17-18 играчи. Това ни е отборът до 15 декември. После ще видим какво ще стане", каза наставникът на "драконите".

 

„Тема спорт”: Берое опитва да вкара Гаджев във форма за ЦСКА

 

Спортно-техническият щаб на Берое ще се опита да вкара в оптимална форма халфа Владимир Гаджев за домакинството на ЦСКА. Мачът е на 27 октомври (събота) от 15:00 часа в Стара Загора. С него се преполовява редовният дял от шампионата. Очаква се бившият капитан на Левски да направи своя неофициален дебют за заралии утре в учебната игра с Миньор (Раднево). След паузата в шампионата "зелено-белите" гостуват на Витоша (Бистрица) на 22 октомври. В тази среща Гаджев също се очаква да запише минути. Идеята на Александър Томаш и екипа му е до двубоя с "армейците" халфът, който не е играл от 6 май, да достигнем максимална форма.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки