Емил Димитров: ЦСКА винаги се изправя, когато е бил притискан

Онези във Втора лига да си събират парцалките и половината да отиват към Разград, а другите на „Герена", каза бившият акционер на армейците

Емил Димитров: ЦСКА винаги се изправя, когато е бил притискан
Популярният привърженик на ЦСКА и бивш акционер в клуба Емил Димитров говори пред "Тема спорт" за придобиването на емблемата и втородивизионната формация, която опитваше да мъти водата.
 
"Със закупуването на емблемата се случи това, което беше нормално да стане. Това действие потвърди, че намеренията на собствениците са сериозни и това си е ЦСКА - няма друго. Всичко останало е субпродукт.
 
Платените пари бяха много, наистина. Беше по-добре да се инвестират в отбора и в школата. Доста пъти е имало опити ЦСКА да бъде притискан и винаги се е изправял по-висок от всички. И сега стана така. Шапка свалям на ръководството, че плати тези пари.
 
Оттук насетне как ще се действа и на какво ще се наблегне е решение на ръководството. Но след като е направен този сериозен ход, значи намеренията и за в бъдеще са сериозни", каза Димитров.
 
На въпрос какво трябва да направи клубът във Втора лига, който опитваше да мъти водата около ЦСКА, Димитров отговори: 
 
"Специално тези от ръководството да си събират парцалките и половината да отиват в Разград, а другата половина - на "Герена". Там да им намерят работа - кой ще е метач, кой ще къса билетчета, ще им намерят все нещичко. Съществуването им винаги е било безпредметно. Просто някой имаше криви илюзии", заяви Димитров.
 
Относно първенството и отбора на ЦСКА пък специалистът сподели:
 
"Нека да се даде още време на отбора, рано е да се коментира представянето на ЦСКА в първенството. На всеки му се иска всичко да е станало още вчера. Но реалностите в живота са малко по-различни. Има добри футболисти. Ако треньорът наистина знае какво да прави нещата ще си дойдат на мястото.
 
Определено Мауридес е класа, а и другите летни попълнения загатват за такава. Явно скаутското звено работи добре. Десподов, ако не го хване грандоманията, което на тези години е много рисково, ще играе голям футбол. Истински голям футбол", коментира още Димитров.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки