Ел Маестро връща Десподов и Малинов за успех срещу Етър

Балъков извади от групата Гълъбов и Никола Колев

Ел Маестро връща Десподов и Малинов за успех срещу Етър
ЦСКА ще бъде доста променен в днешния мач с Етър в сравнение с последната среща на „червените" в Първа лига.
 
От Борисовата градина разкриха, че най-вероятно старши треньорът Нестор Ел Маестро ще направи 3-4 промени в титулярния състав, победил преди две седмици Септември с 3:0. Очаква се в стартовата единайсеторка да се завърне Кирил Десподов, който изненадващо беше оставен резерва срещу тима от „Красна поляна".
 
Най-вероятно тогава ставаше дума за някакво наказание заради загубата от Левски. Станислав Манолев също би трябвало да е титуляр, след като показа, че е в отлична форма срещу Септември, въпреки че се появи в игра само 12 минути преди края.
 
Най-голямата дилема на Ел Маестро е в атака. Очаква се при всички положения Али Coy да е титуляр срещу Етър. С играта си гамбиецът е притиснал до стената Мауридес, който започна впечатляващо на „Армията", но напоследък има огромно отстъпление в коефициента му на полезно действие. Нищо чудно Ел Маестро да промени схемата на 4-4-2, за да може и двамата да играят.
 
Националът Кристиян Малинов, който също остана на пейката срещу Септември, вероятно ще започне мача като титуляр за сметка на Бикел.
 
В същото време Етър иска да продължи силната си серия. „Виолетовите" влизат в мача със серия от пет поредни мача без загуба в първенството (три победи и две ремита), които изкачиха отбора до 7-ото място в класирането. Възпитаниците на Красимир Балъков вече два месеца не познават вкуса на загубата.
 
Етърци предпочетоха да не правят контрола в паузата на първенството и целенасочено се готвиха за днешния. Възстановен след контузия е защитникът Иван Скерлев и всички са на линия. Тимът няма да може да ползва единствено преотстъпените от ЦСКА Пламен Гълъбов и Никола Колев.
 
Главният мениджър Красимир Балъков обаче е убеден, че етърци ще играят освободени психически, защото всяка спечелена точка би била добре дошла.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки