Гришо лети с „Астън Мартин" из Лос Анджелис (СНИМКИ+ВИДЕО)

Хасковлията и гаджето му на вечеря с американска красавица

Гришо лети с „Астън Мартин" из Лос Анджелис (СНИМКИ+ВИДЕО)
Григор Димитров яхна „Астън Мартин" в Лос Анджелис, където гостува на гаджето си Никол Шерцингер. Феновете му не закъсняха с реакцията си и веднага лепнаха на тенисиста ни прякора Джеймс Бонд, тъй като агент 007 кара такъв автомобил.
 
Гришо публикува в Инста грам снимка на модела, с който обиколи улиците на Бевърли Хилс и благодари за възможността на местния дистрибутор на марката.
 
Миналата година по същото време Димитров беше в Лондон за турнира на осемте най-добри, но този сезон не успя да се класира. В качеството си на шампион той бе помолен да коментира сегашните участници. 
 
 
„Ако трябва да избирам победител, то това би бил Новак. Причината е, че печели всичко, доминира отново, турнири от Големия шлем, Мастърси... За скрит фаворит бих избрал Кевин Андерсън. Познавайки настилката и условията - смятам, че сервисът му може да го изведе през мачовете", заяви хасковлията.
 
Междувременно стана ясно, че Гришо разпуска по най-добрия начин в ЛА. Той и гаджето му Никол бяха гости и се забавляваха в компанията на модела и професионална танцьорка Натали Ромеро.
 
 
„Прекарах страхотно на вечеря с няколко специални човека”, похвали се красавицата, отбелязвайки Димитров и Шерцингер на сниката си в Инстаграм.
 
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки