Треньорът на Дунав: Запознат съм добре със силните и слабите страни на ЦСКА

„Голям се става, когато се играе с големите“, посочи Людмил Киров и разкри, че чака двама нови, а един вече е освободен

Треньорът на Дунав: Запознат съм добре със силните и слабите страни на ЦСКА

 

 
Наставникът наДунав (Русе) Людмил Киров говори пред медиите преди срещата от XVI кръг на Първа професионална лига срещу ЦСКА. 
“Драконите” приемат „червените“ на Градския стадион в Русе в събота, 24 ноември, от 15:00 часа.
„Настроението е нормално, като преди всеки мач. Нямаме контузени и наказани футболисти. Всички са готови за сериозна битка. Влизаме в серия, в която ще играем с трите най-добри отбора в България. Но няма нищо страшно в това. И друг път сме играли с ЦСКА, Левски и Лудогорец”, започна изказването си наставникът на Дунав.
„Голям се става, когато се играе с големите. В съблекалнята всичко е нормално и има време за всичко – когато тренираме – тренираме, когато се майтапим – майтапим. Момчетата са подготвени на 100 %, мислим само за мача с ЦСКА. Въпреки лошите метеорологични условия, тренировъчния процес бе добър, момчетата се стараха много. Искам да покажат характер и мъжество, в което не се съмнявам“, добави специалистът.
„Още от началото на седмицата говоря на моите футболисти за предстоящия ни съперник. Дай Боже и късметът да е с нас и да вземем нещо от този мач. Запознат съм добре със силните и слабите им страни. Силните са малко повече от слабите, но ние сме готови за това. Утре след мача ще видим каква сме я свършили“, каза още Киров.
„Трябва да покажем желание и най-вече агресия. Искам да видя тази агресия от мача с „Витоша“, когато до 20-та минута поведохме с 3:0. Искам да виждам и постоянство. Убеден съм, че лека-полека работите ще се получат. Важното е новите футболисти да вдигнат нивото на отбора с 20-30%. Трябва да има надграждане. Иначе няма как да върнем публиката на стадиона“, посочи треньорът на Дунав и разкри, че клубът се е разделил по взаимно съгласие с Александър Александров.
„Благодаря му, пожелавам му успех и дано бързо да си намери отбор, в който да играе по-редовно. Ще се разделим с още играчи, но не е момента да говорим за това сега. Има още пет мача, нека да ги изиграем и тогава ще преценяваме.“ 
Киров обясни, че другата седмица към отбора ще се присъединят двама футболисти, които ще изкарат пробен период в „Дунав“ – естонец и поляк, играещи като десен защитник и дясно крило.
 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки