Лудогорец излиза срещу Витоша с мисъл за ЦСКА

За нас това е най-лесният мач, убеден е треньорът на бистричани

Лудогорец излиза срещу Витоша с мисъл за ЦСКА
Старши треньорът на Лудогорец Антони Здравков ще направи доста промени по състава спрямо този, който игра в Леверкузен за Лига Европа.
 
В домакинството днес срещу Витоша Бистрица (14:45 ч.) на върха на атаката ще се завърне Клаудиу Кешеру. В Германия централен нападател бе Якуб Швиерчок, но той отново разочарова.
 
Сред 11-те ще бъде и Марселиньо, който бе резерва на "Бай Арена", но влезе след час игра и вкара гола за 1:1. При бърза развръзка на мача с Витоша той ще бъде заменен по-рано. Сухия ще се върне и към схемата 4-2-3-1, след като в Германия заложи на 3-5-2.
 
До последно ще се решава за контузените Кампаняро и Лукоки. Те по-скоро няма да бъдат рискувани, а ще бъдат запазени за визитата на ЦСКА в междинния кръг.
 
На вратата се очаква да започне Браун вместо Ренан, който носи вина за гола на Леверкузен през седмицата в мача за Лига Европа. Сисиньо също се очаква да остане на пейката. Той има 4 жълти картона и ще бъде запазен за мача с армейците.
 
В същото време главният мениджър на Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви, че тимът може само да спечели от днешното гостуване на лидера Лудогорец.
 
"За нас това е най-лесният мач - визита на шампиона. Единственото нещо, което може да направим, е да спечелим. Те са фаворитът, те се очаква да бият на всяка цена. Ние не делим съперниците ни. Срещу всеки излизаме за победа.
 
Ще се борим за трите точки. Разбира се, тактиката е определена спрямо противниците. Всички ние ще сме доволни, ако Лудогорец изиграе тежък мач. Дано да имаме и късмет. Момчетата ще са освободени и каквото и да постигнат, ще е в плюс за тях", сподели пред "Тема спорт" Костадин Ангелов.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки