Венци Стефанов: Славия играе за себе си, дузпи за ЦСКА нямаше

"Ако някой е разчитал, че ще се дадем без бой, люто се е лъгал"

Венци Стефанов: Славия играе за себе си, дузпи за ЦСКА нямаше

Гледах мача от кабината, гледах и повторенията. Ако съдията беше дал някоя от дузпите, за които ЦСКА претендира, аз щях да протестирам. Нито едно от положенията не беше дузпа. При много добро желание може да се даде. В случая за мен и двете претенции са просто излишни да ги коментирам, обяви президентът на Славия Венци Стефанов пред "Спортал" минути, след като “белите” победиха с 1:0 ЦСКА.

 
"Момчетата играха много мъжки, раздадоха се на 100 процента. ЦСКА също игра много силно, но стара истина е – като не вкараш, ще ти вкарат. Ние имахме перфектен вратар в лицето на Стариакис. Славия показа, че може да играе много силно срещу силните отбори. Може би сред останалите има известно подценяване", продължи той.
 
"Премии? Има си вътрешен правилник, ние си знаем с момчетата. Това не е най-важното. Играха от първата до последната минута като големи мъже. Това беше техният подарък за моя рожден ден", каза още Венци Стефанов.
 
"Вижте сега, искам да кажа едно нещо – Славия играе за себе си. Ако някой е разчитал, че Славия този мач ще го даде без бой, люто се е лъгал. Дали Лудогорец е победил в другите мачове, това не е моя работа. Ние срещу Лудогорец ще излезем по същия начин, когато се изправим срещу тях. Видяхте в мача за Купата в Разград, че нашите момчета не подценяват никого и играят за себе си", завърши началникът.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки