Сините дават младоци на Берое за Райнов

От "Герена" готови и на бартер, за да имат национала в редиците си още през зимата

Сините дават младоци на Берое за Райнов
Ръководството на Левски е склонно да предложи бартер на Берое, за да вземе национала Мартин Райнов още в първите дни на януари. "Тема спорт" съобщи, че сините вече са постигнали договорка с играча за предварителен договор.
 
Настоящият контракт на 26-годишния полузащитник със заралии изтича през лятото на 2019-а. Така още на 1 януари той ще може да парафира предварителен контракт с друг клуб, в случая Левски, без Берое да стори нищо по въпроса.
 
От "Герена" обаче не искат да чакат Мартин Райнов чак до лятото, за да го имат в редиците си. Те ще предложат на старозагорци известна сума, за да може националът да започне с тях веднага.
 
Първата тренировка на Левски за следващата година е насрочена за 8 януари на "Герена". Желанието на треньора Славиша Стоянович е Райнов да бъде на нея.
 
Именно поради тази причина наставникът е склонен да прати някои от юношите на клуба в Берое като разменна монета. Сред тези, които през есента рядко получаваха шанс за изява, са крилото Атанас Кабов (появи се на терена веднъж в Първа лига, точно в гостуването на Берое (1:2), игра и срещу Атлетик Куклен (6:1) за купата, като вкара един гол) и централният нападател Илия Димитров.
 
Няма да е изненада, ако Левски направи бартер със заралии или пък просто преотстъпи някои от юношите си и доплати за Райнов.
 
През есента Левски бе много близо до привличането на полузащитника. Двата клуба се бяха разбрали за сделката, а играчът премина медицинските прегледи и тръгна да подписва. В крайна сметка трансферът не се състоя - столичани обявиха, че Райнов е поискал по-висока заплата, а зелените посочиха, че той е предпочел да остане при тях и да носи капитанската лента.
 
Сините имаха интерес и към друг играч на Берое - крилото Вандерсон. В края на есенния дял на първенството обаче бразилецът се контузи тежко, бе опериран и може и да не се появи през пролетта на терена. Заради това и сините се отказаха от него.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки