Директор в Берое призна: Водим преговори с Левски за Райнов

Ще се борим до последно за третото място, обяви Валентин Грудев

Директор в Берое призна: Водим преговори с Левски за Райнов

Спортният директор на Берое Валентин Грудев потвърди, че се водят преговори с Левски за трансфер на Мартин Райнов, но до този момент двата клуба не са постигнали споразумение. Той добави, че старозагорци очакват отговор и от Педро Еуженио дали ще се завърне под Аязмото.

 
"Райнов има клауза в своя договор. Преговорите на този етап се водят от изпълнителния директор Илко Русев с ръководството на Левски. До момента няма нищо официално. Няма постъпили плащания или друг вид договорки. Всичко може да се случи. На този етап Райнов има договор с Берое, но има право да преговаря без да е длъжен да ни осведомява какво прави.  Щом от Левски са влезли в контакт с Берое, значи са говорили с него. Не можеш да искаш футболист без да си говорил с него. Райнов все още е футболист на Берое“, продължи началникът.
 
 
„Няма да крием, че имаме разговори с Педро Еуженио. Чакаме развитие и около него. Има отправена конкретна оферта. Надяваме се, че той ще се завърне при нас.“
 
„Нямаме конкретни оферти за други футболисти. Не стоят на дневен ред. Единственото име около, които се въртят нещата е Мартин Райнов“, каза още Валентин Грудев. 
 
„Ще имаме двустранна игра в събота. Контрола с Ботев Гълъбово на 16 януари. След това отпътуване за лагера в Турция, където ще се изиграят четири контролни мача. Прибиране на отбора на 1 февруари“, сподели той.
 
„Имаме реални шансове да се преборим за участие в Лига Европа. Нашият път за Лига Европа е през първенството. Ще се борим до последно за третото място. С четвъртото място нищо не е загубено. До последно ще се борим за класиране в Лига Европа“, добави спортният директор.
 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки