Сампдория продължава с доброто представяне

"Моряците" завършиха наравно 1:1 като гост на Рома, Торино и Удинезе не си отбелязаха голове и завършиха 0:0

Сампдория продължава с доброто представяне

Рома и Сампдория завършиха при резултат 1:1 сблъсъка помежду им от 5-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят се игра на „Стадио Олимпико” в Рим, а след равенството „вълците” вече имат актив от 8 точки и заемат 6-ата позиция в подреждането. „Моряците” пък продължава да е без загуба в шампионата от началото на сезона и има 10 пункта, като заема 3-ата позиция.

Домакините от Рома имаха аванс от едно попадение на почивката на мача, след като Франческо Тоти успя да даде аванс на „вълците” в 34-ата минута. Италианецът бе намерен от Алесандро Флоренци и с десния крак прати кълбото в мрежата на гостите.

През втората част обаче Сампдория успя да се добере до изравнителен гол. Той бе дело на Джани Мунари в 62-ата минута. До края на срещата не се стигна до нови попадения и двубоят приключи при резултат 1:1.

В друг мач от кръга Торино и Удинезе не успяха да си отбележат голове и завършиха наравно – 0:0. След това равенство Торино е с актив от 5 точки и е на 11-ата позиция, докато Удинезе заема 14-ото място също с 5 пункта.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки