Илиан Илиев: В Левски феновете казват кой да е треньора

Черно море има шанс и да вземе Купата, смята треньорът

Илиан Илиев: В Левски феновете казват кой да е треньора

Последните години в Левски идват нови хора и слушат феновете кой трябва да е треньор и кой футболист им харесва, сподели впечатленията си от случващото се на "Герена" Илиан Илиев. Бившият футболист нна тима и настоящ треньор на Черно море говори пред  "Спортал".

 
“Ситуацията в Левски съм я коментирал много пъти. Всяка моя дума се интерпретира по различен начин. Надявам се, че след последните промени клубът ще тръгне напред", добави той.
 
“Почти всичко, което бяхме предвидили, сме го изпълнили. Лошото беше, че в България контузии получиха Георги Божилов и Васил Панайотов. Изиграхме нелоши контроли с добри отбори. Очакват ни два хубави мача с Вардар и Александрия. Новите ни футболисти са двама - Родриго, който е атакуващ и може да играе на трите позиции в атака. Цветомир Панов е защитник и може да играе като ляв бек и десен. Пожелаваме успех на напусналите футболисти. Нямаше да е приятно да не са първи опции и затова се разделихме”, обощи впечатленията си от подготовката на тима специалистът. 
 
“Не искам да коментирам решението на Ертан Томбак. Малко ни поизлъга, но това са неща от живота и му пожелавам успех. Приемам го доста лично, тъй като са израснали заедно със сина ми. В шести клас му помогнах да не спре с футбола. Имаше футболна болест, но Мишо Илиев го излекува, след като го препоръчах. Лошото от цялата ситуация е, че сега при нас е Виктор Попов от школата, който е с година по-малък, а неговото развиване се забави с 6-7 месеца”, допълни наставникът.
 
“Виждаме, че има някакво движение по строежа на стадион “Юрий Гагарин”. Казаха, че до година-две трябва да е готов. Надяваме се да има модерен стадион във Варна. Искаме да изградим отбор, който да се бори като равен с равен срещу всички. Имаме шанс и да вземем Купата. Лудогорец имат изградени структури в клуба, които дават резултат 8 години. Когато се влагат пари в един клуб на всички нива, контролът е много голям. Зад този отбор стои много работа и средства”, каза още Илиан Илиев.  
 
"Българският национален отбор има бъдеще, но трябва да сме дисциплинирани. Трябва да имаме и късмет, за да играем на голям форум”, завърши треньорът.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки