Арда с първа контрола в Анталия (ПЪЛЕН ЗАПИС)

Следващата контрола за отбора от подготвителния лагер в Анталия е на 2 февруари срещу Тамбов (Русия)

Арда с първа контрола в Анталия (ПЪЛЕН ЗАПИС)

Отборът на Арда загуби първата си контрола на подготвителния си лагер  в Турция, която бе предаване на живо в YouTube канала на ПФК Арда.  Играчите на Стойчо Стоев отстъпиха с 0:2 на Спартак Москва 2, но  въпреки това резултатът можеше да е друг.

Още в самото начало българския отбор имаше две отлични възможности за  отбелязване на гол.Първо Веселин Марчев пробва своя удар, но топката  мина в страни от мрежата, а в ответната атака Венци Христов накара  вратаря на Спартак да покаже умения и да избие топката в ъглов удар. В  20-та минута новото попълнение Иван Коконов, който игра по лявото  крило се опита да засече центриране на Марчев, но отново коженото  кълбо не влезна в мрежата. Петър Христов също имаше възможност да се  разпише в 20-та минута, но от непосредствена близост не успя да вкара.  Играчите на дублиращия отбор на Спартак отговориха с един безпроблемен  удар към Иван Караджов.
 
След почивката в игра за Арда се появиха почти всички налични  футболисти. При една атака в 52-та минута играч на Спартак центрира от  дясно и Прошляков изскочи зад отбраната на Арда и прокара топката  покрай Ганев. Отговорът на кърджалийци не закъсня и минута по-късно  Веселин Марчев се оказа в отлична позиция, но резултатът остана  непроменен. Странно решение имаше главният съдия от Корея, който в  60-та минута показа доста странен червен картон на Марчев, който се  готвеше да изпълни ъглов удар. В 63-та минута капитанът Пламен Крумов  изпълни отлично пряк свободен удар, но топката рикошира в главата на  руски бранител, иначе отиваше неспасяемо в мрежата на символичните  гости от Москва. В 77-та минута Ахмед Осман атрактивно засече  центриране от дясно, но отново ударът бе неуспешен.
 
Второто попадение за московчани бе дело на Маркитесов в 85-та минута,  след като се пребори с Крумов и много точно насочи топката в долния  десен ъгъл на вратата. Последният шанс за Арда бе в 87-та минута  когато Румен Сандев се бе включи в атаката, но ударът му попадна право  в ръцете на вратаря на Спартак Москва две.
 
Следващата контрола за АРДА от подготвителния лагер в Анталия е на 2  февруари срещу Тамбов (Русия).

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки