Юве дръпна с 14 точки пред Наполи след лесна победа срещу Фрозиноне (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо вкара дежурния си гол за шампионите

Юве дръпна с 14 точки пред Наполи след лесна победа срещу Фрозиноне (ВИДЕО)

Ювентус спечели с 3:0 срещу Фрозиноне в мач от 24-ия кръг на Серия "А", игран в Торино.

 
Шампионите убиха интригата още до 17-ата на двубоя, след като Пауло Дибала и Леонардо Бонучи се разписаха във вратата на Фрозиноне. Това беше трети гол за аржентинеца през сезона. Интерсното е, че всички те са отбелязани в първите 11 минути на срещите.
 
След почивката Кристиано Роналдо вкара дежурното си попадение. Така торинци загряха за гостуването в сряда на Атлетико Мадрид в първи 1/8-финален двубой от Шампионска лига.
 
 
В Италия "бианконерите" имат 66 точки, с 14 повече от Наполи, който в неделя приема Торино. Фрозиноне остава на предпоследната 19-та позиция с 16 т.
 
Шампионите поведоха още в 6-ата минута. Кристиано Роналдо подаде към Пауло Дибала, който прати топката в мрежата на гостите за 1:0! В 17-ата Юве удвои преднината си. Роналдо свали към Марио Манджукич, който засече с глава. Стражът на Фрозиноне изби, но при добавката Леонардо Бонучи изпревари Сами Кедира пред опразнената врата и вкара втория си гол през сезона!
 
Манджукич контузи ръката си. Тя беше превързана и хърватинът продължи мача, което е добра новина преди гостуването на Атлетико в Шампионска лига.
 
Втората част започна с натиск на торинци и Роналдо засече с глава, но над напречната греда. В 63-ата минута Кристиано все пак се разписа. Той получи отличен пас по земя от Манджукич и с едно докосване преодоля Спортиело за 3:0! Веднага след гола нападателят беше сменен от Федерико Бернардески, за да получи почивка преди визитата на "Уанда Метрополитано".
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки