Брюно Женесио: Всичко започва отначало на “Камп Ноу”

Преди година щяхме да загубим от Барселона, допълни наставникът

Брюно Женесио: Всичко започва отначало на “Камп Ноу”
Треньорът на Лион Брюно Женесио изрази умерен оптимизъм след 0:0 срещу Барселона в първия 1/8-финал от Шампионската лига. Наставникът на френския тим е доволен, че тимът му не е допуснал гол, което му дава известни шансове в реванша на 13 март на “Камп Ноу”.
 
“Всичко започва отначало на “Камп Ноу”. Не допуснахме гол у дома, което е много, много важно в европейските турнири. Това е много позитивен резултат. Сега можем да се надяваме, че ако отбележим като гост, то ще може да продължим.
 
В реванша ще имаме и силно оръжие в лицето на Набил Фекир, който пропусна първия мач заради наказание. Очаквах повече от играчите, особено в моментите, когато владеехме топката.
 
През първото полувреме имахме добри положения, но след почивката страдахме много от пресата на Барса и не успявахме да работим с топката, както искахме.
 
Барселона показа много зрялост и майсторство във владеенето и ни показа защо е един от най-добрите отбори в Европа. Ние също показахме израстване. Вън от съмнение е, че ако този мач се беше играл преди година, то неминуемо щяхме да загубим”, коментира Женесио.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки