Клоп се изказа ласкаво за Солскяер

"Той върши блестяща работа", заяви мениджърът на Ливърпул

Клоп се изказа ласкаво за Солскяер

 Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали временния наставник на Манчестър Юнайтед за работата, която норвежецът върши на "Олд Трафорд" в последните два месеца. В неделя "червените дяволи" приемат мърсисайдци на "Олд Трафорд" в голямото дерби на английския футбол, което има изключително значение за амбициите на двата отбора. 

 
"Аз самият съм мениджър и знам, че ние не сме магьосници. Не може да дойдем на ново място и да кажем "не сте добри, но аз мога да ви направя такива". Ние обаче сме благословени, защото имаме наистина добри футболисти около нас, а Оле Гунар Солскяер върши блестяща работа. Всичко опира до това да успееш да извадиш потенциала на отбора и да подобриш качествата му. Видно е, че той го направи и това го превръща в мениджър за топ клуб. Не го познавам. Виждали сме се само веднъж през миналата година. Със сигурност е приятен човек, а това, което направи досега, е блестящо. 
 
Ще видим как ще подходят срещу нас. Мисля, че могат да играят по различни начини. Сега те играят много по-напред, но и контраатаките им представляват огромна заплаха, особено когато Марсиал и Лингард се оправят и започнат да играят отново. 
 
Има няколко начина да им подготвим ребуси, които няма да са лесни за решение, но това ще бъде много физически двубой, в който и двата отбора трябва да дадат всичко", заяви Клоп. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки