Валверде се закани на Реал: Винаги вкарваме, ще го направим и сега!

Ето какво заяви треньорът на Барса

Валверде се закани на Реал: Винаги вкарваме, ще го направим и сега!

Барселона гостува на Реал (Мадрид) в полуфинална среща-реванш от турнира за Купата на Краля. След първия двубой на "Камп Ноу" резултатът е 1:1.

 

"Бих се радвал да спечелим, но не се знае, това е Ел Класико. Искаме да елиминираме Реал, но наистина ще бъде трудно. Влизаме в мача с резултат, който не е добър за нас. Трябва обаче да сме с нагласата, че сблъсъкът е открит. Ще бъде атрактивен мач. Трябва да нанесем щета на съперника, за да можем да спечелим мача. Нашата цел е да вкараме гол, винаги сме го правили, ще го направим и сега. Просто трябва да атакуваме противниковата врата", заяви уверено Валверде.

 

"Да, играем добре на "Бернабеу", но миналите резултати не могат да ти гарантират успехи в бъдеще. Да, може би историята те насочва до някаква степен, но ние не трябва да се осланяме на статистика, а да мислим как да победим. ВАР? Не се притесняваме от ВАР. Спокойни сме и ще уважим тази технология. Споровете винаги са налице във футбола, както и в други спортове. Ще опитаме да спечелим срещу Реал и ще оставим всичко останало зад гърба си", добави треньорът на Барса.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки