Вратар спаси Ботев (Пд) на "Тича" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кайзер извади невероятни положения при 0:0 срещу Черно море

Вратар спаси Ботев (Пд) на "Тича" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Черно море и Ботев Пловдив не излъчиха победител в двубой от 25-ия кръг на Първа лига. „Моряците” имаха повече чисти положения, но Даниел Кайзер с отличните си намеси донесе точката за „канарчетата”. Така Ботев остава на четвъртото място в класирането с 44 точки, а Черно море е шести с 41.

Първият точен удар в мача бе на сметката на гостите. В 9-ата минута Терзиев пробва шут от около 20 метра, но Дюлгеров не показа колебание и изби.



След само четвърт час игра Николай Киров трябваше да прави принудителна смяна, след като Джонатан Перейра получи контузия, така на негово място влезе Кристиян Добрев .

Първата добра възможност за домакините дойде в 26-ата минута, когато Мартин Минчев засече с глава центриране от фланга, но прати във вратаря.



Пет по-късно отново Минчев бе на добра позиция и непокрит, шутира от линията на пеналта, но прекалено силно.

Илиан Илиев също трябваше да прави принудителна смяна и в 44-ата Фенуш влезе на мястото на Ндонгала.



В добавеното време Добрев центрира отляво към точката за дузпа, там Балтанов се хвърли и засече топката, но прати в тялото на Дюлгеров, който изби и опази мрежата си суха.

„Моряците” бяха много активни в атака след почивката и в 47-ата бяха близо до откриване на резултата. Мехди Фенуш центрира отляво, Ради Василев засече с глава на няколко метра от вратата, но Кайзер показа класа и спаси с една ръка. Няколко минути след това Фенуш направи два пропуска в рамките на една минута, като и в двата случая бе близо до гола.



Нова добра намеса на Кайзер в 62-ата запази равенството в мача. Пиргов игра много неориентирано и не успя да спре подаване отдясно, Василев излезе на стрелкова позиция, но стража на „канарчетата” реагира навреме и излезе да блокира удара му.



В 84-ата минута домакините имаха нов шанс да вземат трите точки, но след силен удар на Андраде отново вратарят Кайзер се намеси и спаси, като това бе и последното по-сериозно положение до края на двубоя.

СЪСТАВИ:

ЧЕРНО МОРЕ: 25. Дюлгеров, 2. Панов, 70. Димов, 4. Генев, 33. Енчев, 38. Ндонгала, 71. Панайотов, 16. Витанов, 90. Минчев, 21. Илиев, 10. Василев

БОТЕВ ПД: 22. Кайзер, 2. Перейра, 3. Пиргов, 5. Димитров, 66. Кардосо, 18. Терзиев, 16. В. Шопов, 17. Балтанов, 8. Неделев, 81. Зехиров, 10. Доре

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки