ОБЗОР: Рома капитулира пред Наполи и изпусна да доближи ШЛ (РЕПОРТАЖИ)

Вижте всички резултати от обедните мачове на Ботуша

ОБЗОР: Рома капитулира пред Наполи и изпусна да доближи ШЛ (РЕПОРТАЖИ)

Рома загуби домакинството си от втория в Серия А Наполи с 1:4 в мач от 29-ия кръг на Калчото. "Римските вълци" бяха без контузения Стефан Ел Шарауи, а Николо Заниоло бе оставен на пейката. 

Срещата започна кошмарно за домакините и още във 2-та мнута Аркадиуш Милик матира Олсен с откриващия гол. В следващите минути и двата отбора не успяваха да намерят път към противниковата врата и играта се развиваше главно в средата на терена. 

В продължението на първата част обаче Рома стигна до дузпа, която Диего Пероти успя да реализира и двата отбора се оттеглиха на почивка при равенство. 

Радостта на домакините от равенството обаче трая точно пет минути, след като в 50-та минута Дрис Мертенс върна пертенопеите напред в резултата. Веднага след това Максимович можеше да вкара трети гол, но ударът му бе блокиран. Минута по-късно обаче Симоне Верди преодоля Олсен и покачи до 3:1. 

Десет минути преди края влезлият като резерва Амин Юнес оформи крайното 4:1 и напълно отчая надеждите на домакините за частичен обрат.

РЕПОРТАЖИ ОТ ВСИЧКИ МАЧОВЕ ВИЖТЕ ТУК

Всички резултати от днешните мачове в Серия А:

Парма – Аталанта 1:3
Фрозиноне – СПАЛ 0:1
Рома – Наполи 1:3
Фиорентина – Торино 1:1

Болоня – Сасуоло 2:1 

21:30 Интер – Лацио (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК)

Резултати от петък и събота:
Киево – Каляри 0:3
Удинезе – Дженоа 2:0
Ювентус – Емполи 1:0
Сампдория – Милан 1:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки