Ренан ще пази и на „Герена"

Швиерчок се завръща в игра за Лудогорец при гостуването на Левски

Ренан ще пази и на „Герена"
Вратарят на Лудогорец Ренан почти сигурно ще застане под рамката и в двубоя с Левски тази неделя, 14 април, от 19:00 часа на "Герена".
 
Бразилецът изнесе много силен мач срещу ЦСКА за първенство, като направи две ключови спасявания през първата част, а имаше важна намеса и при единствената по-опасна атака на съперника след почивката. След двубоя Ренан призна, че е говорил с треньора Стойчо Стоев и го е уверил, че иска да помогне на отбора, въпреки че още не е подписал нов договор с клуба.
 
Титулярят Пламен Илиев вероятно ще поднови тренировки през тази седмица, но той все още не се намира в оптимална кондиция. Стражът претърпя операция, а след преминат късен фитнес тест остана извън групата за мача с ЦСКА в събота. Илиев има шансове да попадне в групата за двубоя на "Герена".
 
На разположение на Стоев за неделя ще е нападателят Якуб Швиерчок. Той започва пълноценни тренировки. Така Кешеру ще има алтернатива за върха на атаката. Лудогорец игра без резервен централен нападател в двубоите с Берое и двата с ЦСКА.
 
На линия след наказания пък са Сисиньо и Горалски. Бразилецът ще се върне в ролята си на десен бек. Полският халф също се очаква да стартира на "Герена". Освен че беше наказан, Горалски получи и нараняване в носа, след като се сблъска със съдията Николай Йорданов в мача с ЦСКА за купата.
 
В групата ще се завърне и Манолев. Той изнесе доста слаб мач срещу армейците миналата сряда и остана извън 18-те за шампионатния дуел. Треньорът Стоев заяви, че това е било негово решение - за да съхрани психически Манолев.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки