Солскяер: Меси? Той е фантастичен, но може да бъде спрян

Ето какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед преди сблъсъка с Барса

Солскяер: Меси? Той е фантастичен, но може да бъде спрян

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори пред медиите преди утрешния четвъртфинал в Шампионската лига срещу Барселона на „Олд Трафорд“.

„Меси е фантастичен играч и ще бъде запомнен като един от най-добрите в историята. Ще бъде трудно да го спрем, но това не е невъзжожно. Мачът не е Меси срещу Юнайтед. Суарес, Коутиньо, Ракитич, Видал – съперникът има толкова много отлични футболисти. Знаем, че ще играем 11 срещу 11“, заяви норвежецът.

Той отказа да коментира информации кой от неговите звезди ще поднови договора си и кой – не.

„Изцяло сме съсредоточени върху срещата утре, а разговорите за договори сме оставили  за по-късно. Знаем, че можем да създадем великолепна атмосфера за двубоя. Наскоро играхме тук с ПСЖ и Ливърпул, и атмосферата беше чудесна. Разбира се, че се нуждаем от подкрепата на публиката, защото това е важно. Аз самият много обичах да играя на „Олд Трафорд“ в тези срещи на пряко отстраняване под светлините и с малко дъжд“.

Наставникът заяви, че няма нищо против да се повторят резултатите от груповата фаза на Лигата през 1999 година, когато Юнайтед и Барса сътвориха две атрактивни равенства от по 3:3.

„Двата отбора имат фантастични атакуващи играчи. Тогава направихме 3:3 като гости, така че, ако двата мача завършат с общ резултат 6:6 и победим на „Камп Ноу“ с дузпи, всички биха били щастливи“, допълни Солскяр. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки